Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj. Mam trochu paniku. Dneska rano jsem si nahmatala v podbrisku (mela jsem pocit, ze kdyz se sklonim jakoby mi na leve strane neco vadilo);tak 5 cm pod pupkem nalevo veprostred takove tvrdsi misto, neco Jakoby asi 1cm boulicku, tezko popsat…je to jakoby mezi tema vlaknama svaloviny, ktere moc nemam
A jako stareho hypochondra me hned napadla rakovina, ze jo. No nasla jsem, ze by to Mohla byt triselna kyla ale tam trislo asi jeste ani neni. A pote, ze treba natekla uzlina brisni ale ze pokud neboli, tak je to nebezpecnejsi nez kdyz boli. A me neboli, na dotek vubec
Ssi bych mela prestat cist
Kdyz si lehnu tak to nenahmatam.. se asi zblaznim. Bohuzel, tento Tyden jsem sama s 3 detmi a k Dr to nepujde a potom jedem hned na dovolenou. Napadlo me taky, protoze mam ted dostat menstruaci jestli treba to nebude mit s tim neco spolecneho ale to asi ne. Jinak jsem rodila pred 3 lety. Mam i mirnou pupecni kylu. A musim jeste posilit brisni svaly.
Vim, ze je asi blbost se tady Radit, ale Mel nekdo treba taky podobny Problem. Cim by to mohlo byt? Dekuji moc ![]()
Co střeva, nemůžeš mít větry? Jestli to nebolí, tak bych to moc neřešila, příp. pro svůj klid bych zašla k dr ať ti břicho prohmatá ![]()
@Brbra ahoj. No ja byla u gynekolozky..jsme totiz na dovolene a muj obvodni bude ted 3 tydny na dovolene tak jsem zasla tam. Nic nenasla, pry ze by to mohl byt i treba nejaky zanet v tech strevnich klickach, at zkusim par dni Dietu. Uz je to treti tyden a obcas me to tam picha, pak zas nic a pak zase. Pred 10 dny jsem kvuli tomu neumela spat jak to pichalo. Ale jak jsem se postavila tak nic. Tak ja nevim, jestli tam je neco natahnute, nebo Fakt neco ve streve. Ted to zas boli vic vlevo nez jak na zacatku ale jen jedno misto. No pokud to neprestane tak zajdu za ty 3 tydny k obvodni.Ta zenska rikala, ze rakovina urcite ne, ta se na zacatku neozyva, to az jak uz to je vaznejsi. Ale ja mam porad strach ![]()