Tvrdnutí břicha v 39. týdnu těhotenství

1689
18.4.12 12:16

U prvního to byla pohoda. Nevěděla jsem, co to tvrdnutí je.
U druhého hodně často, skoro nepřetržitě. Rodila jsem 39 + 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
18.4.12 12:23

Mě tvrdlo bříško už od 36 týdnu, a někdy to bylo dost silné a nepříjemné. Porodní asistentka mě ujistila, že to je normální, ale nakonec jsem rodila o dva týdny dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.4.12 09:14

Bolest břicha před porodem

Ahoj,chtěla bych se zeptat,v ut.mám termín.Od noci mám takový zvláštní tlak v břiše pod prsama.V noci mě k tomu šíleně bolely záda pod lopatkama.Je možné,že by to byly poslíčci?Jsem z toho hodně nervozní.Je to velice nepříjemný pocit.
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.3.15 04:27

No mne tvrdlo brisko uz drive takze normalka, ale v 39.tt me tvrdlo extreme dost asi po 10ti minutach… pak to lehce zacalo bolet, ale ne moc… nakonec jsem byla mimo, tak jsem radeji jela do porodnice… no a pak bolesti se stupnovaly v porodnici tvrdili, ze to jsou poslicci, ze nejsem otevrena, jeli jsme domu a pak to zacalo bolet hodne cca po 5ti minutach takze po hodine a pul zas do porodnice a v aute uz jsem i tlacila (automaticky) no a tam zjistili, ze jsem na max otevrena a hned na sal… malej byl po pul hodce venku :) jeste, ze jsme to stihli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.4.15 20:55

Taky jsem ted měla tvrdnutí po deseti minutách, do toho mě boleli záda, celou noc jsem z toho ne mohla spat a nakonec dr říkal že se nic neděje, ani že nejsem otevřená, že mám jen citlivou dělohu od toho jak se malej mele pořád. To byla středa, dnes je sobota, břicho tvrdne stále často a pořád nic, jsem 38 tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí