Tvrdnutí bříška 29tt

Anonymní
26.4.25 16:52

Tvrdnutí bříška 29tt

Ahoj, jsem v 29tt a už nějakou dobu pociťuji tvrdnuti bříška, většinou při delší rychlejší chůzi, zvýšené námaze. Dnes mě ale od ráno brisko tvrdne s takovou tupou bolesti vespod. Žádná námaha neproběhla, ztvrdnuti se objeví hned jak chvíli stojím. Jsem z toho trochu vyplašená, co myslíte, jet raději do nemocnice? Jinak žádný problém nemám, nekrvacim, tlak ok… mimi dnes klidnější, ale nějaké pohyby citim. Díky za každou zkušenost

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4490
26.4.25 16:55

Já bych jela. Nemusí to být nic, ale můžeš se klidně začít otevírat nebo být nějaký jiný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.25 17:43

Ahoj, já tohle mám od 20t. K doktorovi jsem jela, ale u mě je to jen tvrdnutí. Nemám to denně, řekla bych, že to mám vždy druhý den po nějaké námaze nebo po dni, kdy jsem se prostě více hýbala. Teď končím 33t.

• Citovat
  • Upravit
11825
26.4.25 17:54

Určitě raději na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1822
26.4.25 18:41

Jsou na to kapačky a léky. A chce to polehávat, odpočívat. Každý týden, kdy odvrátíš riziko předčasného porodu, je pro dítě plusem. Konečně i pro tebe. Nedonošené dítě znamená zvýšené zdravotní riziko pro to malé a pro mámu hodně práce navíc. Určitě to svému gynekologovi řekni. Pokud dodržíš, co ti doporučí, zdárně dítě donosíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
26.4.25 20:18

Jela bych na 100% na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.25 08:53

Já to poprvé měla od 25tt ( porod 39tt), teď od nějakého 27tt několikrát denně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.25 10:23

Děkuji všem za reakci. Pro info, dnes ráno jsme jeli, vše vypadá v pořádku, jen drazdiva děloha, takže predepsan domácí klid a v případě zhoršení se vrátit a bylo by sledování při hospitalizaci. Tak snad ještě pár tydnu vydrzime 2v1 :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky