Tvrdnutí bříška ve 20. týdnu těhotenství

25
16.4.24 14:49

Tvrdnutí bříška ve 20 TT

Ahoj holky,
aktuálně jsem ve 20 TT a dnes od rána pociťuji menší tvrdnutí bříška. Máte s tím někdo zkušenost? Zítra jdu na kontrolu ke svému gyn, takže se na to samozřejmě zeptám, jen mě to dnes dost trápí a ráda bych věděla zda to je normální? Roztahování dělohy na začátku mě taky bolelo, ale tohle je opravdu jiný tlak a pocit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
471
16.4.24 17:09

Tvrdnutí bříška v tvém týdnu už je docela normální a může probíhat i několikrát za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
16.4.24 17:21

Mě začalo tvrdnout kolem 16tt během hospitalizace s infekci. Nasadili mi magnesium 2-2-2 a kolem 24tt se mi z nej začalo navalovat, jen jsem dala tabletu na jazyk. Od te doby beru podle chuti :lol: a tvrdnuti nemám (31tt).
Tím chci říct, že magnesium ti muze pomoci. Pokud neberes, nejspíš ti ho lékař doporučí. Pokud ti nabídne magnosolv rozpustný prášek, tak te jen upozorním, ze chutná po citronu. Já ho nedokázala vypít :lol: ale každá máme jiné chutě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.4.24 18:57

@VilaAmalka31 dobře moc děkuji za uklidnění  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.4.24 18:58

@Erri93 jé děkuji. Právě neberu, takže se na to zítra určitě zeptám. Je fakt, že bych raději spíš tabletky, mám celkem pořád nevolnosti a nápoj bych asi úplně nemusela zvládnout :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí