Typ na kolotoč nad postýlku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
832
8.9.17 12:10

Typ na kolotoč nad postýlku

Maminky poraďte, jaký kolotoč nad postýlku? Asi aby byl natahovací, ale vydžel nějakou dobu hrát. Co jsem četla recenze na natahovací kolotoče, tak některé hrají jen chvilku a pak se musí natáhnout znovu. Děkuji za typy :0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9793
8.9.17 12:19

Proč chceš natahovací? Podle mě natahovací kolotoče dělají zbytečně hluk při tom natahování a nehrají tak dlouho. Kdybys hledala nenatahovací, tak já doporučuju tento Fisher Price Rainforest Hraje 10-18 minut, má dálkové ovládání, jsou tam 2 hlasitosti, 3 melodie + zvuky přírody, jde vypnout pohyb, aby hrála jen hudba a svítilo světlo, má pestré barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
8.9.17 13:32

Souhlasím, natahovací jsou na prd. Doporučuji tenhle https://www.prodeti.cz/…atku-barevna?… . má na ramenou takové jako plastové tvary, které s otočkou sjedou a cvaknou. Navíc se pootočí i ta zvířátka, takže to dítě stopro zaujme. A hraje a točí se 20 min. Akorát hraje Bacha, Mozarta a zvuky přírody, ale beru to jako plus. Alespoň bude malej narozdíl od nás znát klasiky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
8.9.17 14:11

Natahovaci jsou ale zase levnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
8.9.17 14:20

@KristynaTita To jsou. My jsme dostali opravdu krásný natahovací od tchýně. Ale stejně jsme nakonec dokoupili tenhle dražší, protože natahovací byl spíš k vzteku než užitku. A malému bude osm měsíců a pořád ten kolotoč miluje. A já se můžu v klidu osprchovat třeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.9.17 19:21

Taky doporučuju ten nenatahovací. Máme tenhle z místního bazárku, takže cena podobná jako nový natahovací
https://www.mall.cz/…reams-708611?…
ráno ho v polospánku pustím přes dálkové ovládání z postele, syn je z něj u vytržení a vydrží v klidu drahocených 20 minut, klidně opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
21.1.18 10:58

Lupilu kolotoč nad postýlku

Zdravím, máte někdo doma, či zkušenosti s kolotočem nad postýlku z Lidlu? Objevila jsem ho teď, a vypadá celkem dobře, za ty peníze :palec:

https://www.lidl-shop.cz/…u/p100230392

Zajímalo by mě zda je natahovací nebo na dálkové, nebo alespoň jestli se mimču líbí ty melodie? Nenašla jsem žádné recenze :nevim:

Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
21.1.18 11:56

Jde vidět že je na baterie. Máme hodne podobný od buddy toys. Na ovladani neni. Je tam časovač… a projekce na strop ;)

• Citovat
  • Upravit
531
21.1.18 13:56

Můžete prosím někdo doporučit kolotoč nad postýlku který se vám osvědčil? :-) Sháníme pro naše dvojčátka ktera čekáme v dubnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí