Veletrh For Babies Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
4.9.17 18:20

veletrh for babies Praha

Ahoj holky, dnes jsem zjistila, že v říjnu je v Praze veletrh for babies, již 8 ročník, byla jste už některá? Vstupný je celkem vysoké tak zd amá cenu tam jet…Díky mocc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
4.9.17 18:59

Jestli jsi těhotná a budeš nakupovat výbavičku, tak určitě. Spoustu věcí mají s veletržní slevou, nebo Ti dají slevu s nějakou omezenou platností do e-shopu. Taky si můžeš věci vyzkoušet, osahat, což je bezva. Některé firmy dávají i pěkné dárky - malvík před lety dával těhotným bezva zavinovačky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.9.17 19:34

Jojo jsem, tak děkuji za info, asi s manželem vyrazíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.9.17 22:29

@Jita1987 Ahoj, jezdím každý rok, teď už pracovně. Ale líbilo se mi, že se tam dalo nakoupit spoustu věcí za veletržní ceny, navíc tam jsou kočárky, které si můžeš vyzkoušet - dokonce jsme tam tenkrát hned koupili. Také tam můžeš dostat třeba vzorky kosmetiky :-)

Navíc se zastav na stánek Promaminky - když půjdeš po žlutých včelkách. Máme tam přebalovací a kojící koutek, navíc tam je velká soutěž a spousta workshopů pro maminky - i ty nastávající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.9.17 09:55

@Jita1987 Kolik je vstupné? Uvažuji, že bych tam jela, možná i s manželem…

Holky, fakt jsou tam ty ceny nižší??? Čekám první a chtěla bych se právě podívat, osahat atd :)

A který den na návštěvu doporučujete, aby tam nebylo moc lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.9.17 10:04

Jo a kdyby náhodou, tak si založíme hromadné vstupné a můžeme jít za 50 Kč :) jen nás musí být 10 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.9.17 11:04

@Soirinka My jsme platili něco kolem 150-200 za osobu, ale někde přímo na stránkách veletrhu byla možnost zaregistrovat se a pak byla jedna vstupenka zdarma, 1+1 to tenkrát bylo.

Ano, opravdu tam mají slevy, třeba 25 %, což už třeba u kočárku udělá podstatný rozdíl. A přesně jak píšeš, bezvadné je, že si můžeš vše osahat a vyzkoušet. Kupovala jsem tam i nějaké lahvičky a dudlíky, zavinovačku, kalendář, body, hračky, plyšáka…bylo tam toho spousta. Taky hodně autosedaček, co si pamatuji. Vyrazte ideálně v týdnu, ne o víkendu a když už o víkendu, tak radši v sobotu. V neděli už bylo méně dárků a někteří vystavovatelé byli unavení. Není divu ostatně, opravdu tam chodí spousta lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.9.17 13:10

@Jaromilka Díky moc :) Mě vyděsilo, jak Jita1987 psala, že vstupné je vysoké, pak jsem to našla. Spíš mě tedy zaráží to parkovné - 150 Kč? To je trochu přehnaný, za to malé parkovišťátko…

No každopádně, je tam ještě výstava For Toys, tak na tu jsem překecala manžela, aby jel se mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.9.17 13:47

@Soirinka :D No nevím, které parkoviště máš na mysli, ale zrovna tady je parkoviště jako hrom :D a je tam docela problém najít auto, dobře si zapamatujte, kam jste ho zaparkovali.

jj, ForToys je taky bezva, je tam i část s PC hrami a konzole, dá se tam i hrát, tak kdyby se manžel unavil kočárkama, může vyrazit tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.9.17 20:43

A kdyby jsme udělali hromadné tak musíme jít společně ten stejný den, nevíte jak to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.9.17 20:44

@Soirinka cena 180 Kč za osobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.10.17 08:44

@lizzka Jééé, díky moc! Ale nemám dostatek pampelišek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.10.17 13:53

Holky, může se tam normálně 19. a 20. jako civil? Nemusím mít nějakou speciální vstupenku?
Někdo mi právě říkal, že se tam smí jen v so a ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.10.17 17:39

@Soirinka Pampelišky se tam nasbírají rychle. Ale i jiné weby (seznam partnerů je na webu PVA) dělají různé soutěže o vstupenky. I na tohle webu, který jsem uváděla je tuším soutěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.10.17 20:03

@Soirinka Můžes jit kdykoli, i mimo víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí