Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, jaký typ zavinovacky považujete za nejlepší volbu?
Původně jsem si vybrala od T Tomi na suchý zip rychlozavinovacku. Hlavně kvůli vzhledu, ale začínám pochybovat o funkčnosti rychlozavinovacek na suchý zip.
Rychlozavinovacky na jednu masli mi připadají, ze nedrží vůbec.
A jako třetí variantu zvazuju zavinovacku od LittleAngel na tři snurky i s pevnými zadicky.
Mate prosím některá zkušenost, jaký typ zavinovacky zvolit, ať se v ni miminku pěkné spinka a nejsou to jen vyhozené peníze?
A ještě, stačí mi jedna, nebo je lepší mít dvě na stridacku?
Dekuju
Já mělausite od mamky dvě na suchý zip jednu od švagrové na mašlí a ještě sem měla takovou tu klasickou na šňůrky po mě pamatecni
…a nevyužila sem ani jednu(jednak zákaz kvůli kyclim a jednak by v ní malá stejně asi nevydržela) teda ty od mamky mají vyšitý dírky na pásy tak je mám aspoň v autosedačce. a tu od švagrové používám jako deku…
a asi by bylo fajn mít aspoň dvě ať máš na střídačku kvůli prani…
Mám asi čtyři rychlozavinovačky, používám je ale jako podložky (do postýlky, na gauč, do naší postele…), líbí se mi jak jsou měkký. Dvouměsíční dcera spí podle nálady buď pevně zavinutá v SwaddleMe (většinou) nebo ve spacím pytli (méně často). Nicméně starší dcera v těch rychlozavinkách spala pár měsíců docela spokojeně.
Mam tu od Little Angel, o ktere pises a dostala jsem i rychlozavinovacku na suchy zip. Pouzivam tu LA, je bezva. Tu na suchac nemam rada a pouzivala jsem ji uplne minimalne. Neda se zavinout tak na tesno, jak jsem chtela a stahovala jsem to plinou. Ani materialem neni tak prijemna. Ale to se muze lisit podle znacky.
My jsme měli tuhle https://www.mall.cz/…esni-pratele , suchý zip bez problémů. Byla jsem spokojená. Dál jsme měli SwaddleMe, tu syn vůbec nesnesl.
Pokud bys šla do rychlozavinovačky a zdálo se ti, že není tak natěsno, můžeš řešit stažení třeba nějakou stuhou. Jinak já měla 4 a pak jsem ještě dokoupila, abych nemusela tak často prát, ale dvě určitě postačí 😊
Máme tu od little angel, tu používáme nejčastěji, je krásně pevná a občas dceři závidim, jak si v ní chrápe
a pak jednu rychlozavinovačku úplně obyčejnou (z kiku myslim) a ta je jako záložní a stačí to ![]()
Ja koupila ty klasické a super. Rychlo maximálně jako podložka