Typy kuchyňských skříněk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9659
22.2.17 21:46

@kazda.m na kuchyň jsme si brali doporučené kuchyňské studio + architekta. Je to opravdu složitý prostor a je dobré, aby vše perfektně sedělo a v kuchyni se i dobře pracovala. Alespoň studio bych určitě doporučovala. Po své zkušenosti s naší kuchyní bych si do RD kuchyň sama nenavrhovala… A to jsme předtím v bytech 2 kuchyně zařizovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68873
22.2.17 21:51

Zkus googlit drateny program, treba http://www.mivokor.cz/…eny-program/, to jsou ty vsemozne vysuvy, pojezdy, kose, otocne casti… Dela se toho hafo, stoji to dost penez a ne vsecko musi byt nutne dobre reseni, ale pro inspiraci. Jinak jsou kuchynska studia, co sekaji defakto sektor (ktery si muzes nacpat tim dratenym programem), a pak nekdo, kdo vyrobi na zakazku prakticky cokoliv. Nebala bych se jich obejit vic, koukat se, inspirovat, nechat si zhotovit vic navrhu vc. cen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
22.2.17 21:59

@kazda.m my se jeli podívat do prodejny Demos, tam jsou všechny vychytávky vystavené a nevím tedy odkud jsi Ty, ale někde poblíž budeš taky mít nějaký velkoobchod pro truhláře. Ovšem nakonec jsme zůstali u šuplíků dole a skříněk jak říkáš otvíraných nahoru na sklenky.
Studio - zkoušeli jsme všechny dostupné v Praze a žádný zázrak. Nebyla jsem spokojená. Máme od truhláře a vadí mi pár věcí. Jednak máme lakovanou kuchyni (Ne folii, lakovanou, luxusní :zed: ) a opravdu rychle děti najeli s židlí do dvířek a bylo…jsou tam prostě odprýsklá místa a rýhy (kuchyni máme 3 měsíce). Za druhé a to je fakt moje blbost, se mi do spodních šuplíků nevejdou spotřebiče (kuhyňský robot, mlýnek na maso, pekárna, odšťavňovač atd.) a hrnce (tedy dva ze všech, co mám, 15l a takový větší papiňák) :pocitac: :zed: Prostě jsme si to při tom neustálém přeměřování všeho neuvědomili a tak mám tyhle věci ve skříni, kde se k tomu blbě leze. No ale dát kam je mám, to zase ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
22.2.17 22:11

Zajdi např. do oresi a vše tam pozotvírej… to pomohlo mě… mě např. zaujal systém https://www.google.cz/search?…: a taky rohovka otáčecí je to tohle a nemusíš se k tomu moc ohýbat jen otočíš a taky luxus věc je granitový dřez nic jiného bych nechtěla už https://www.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
22.2.17 22:18

Hm, to mi pripomnelo, jak jsem si navrhovala potravinovku tak, aby se mi tam na vysku vesla krabice mlika. A pak jsem zjistila, ze nejblizsi obchod prodava mliko asi o 2 cm vyssi a uz se mi tam proste nevejdou :mrgreen:

Jinak kuchynska studia by mela delat navrh zadarmo, ovsem rozhodne bych jim nedavala najevo, ze si to pak necham vyrobit jinde :mrgreen: Nektera ten navrh nedaji z ruky, nektera v pohode. A architekt… tot otazka. Muze to byt nekdo s mnoha zkusenostmi, kdo prijde s genialnim resenim, ale taky uz jsem se setkala s necim prudce dizajnovym, v cem bych dobrovolne nevarila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
22.2.17 22:31

@kazda.m Ahoj, nám dodělali kuchyň minulý týden. Dělala jsem si návrh sama a čerpala jsem od tud:
https://web2.hettich.com/…log/Start.do?…
http://www.blum.com/cz/cs/03/
Tak se na to mrkni, ale zabere to hooodně času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
22.2.17 22:33

Stačí si zajít do Ikey nebo se podívat na jejich stránky, i když tam to není úplně přehledné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
22.2.17 22:35

@kazda.m a to co máš na fotce mám taky :lol: Pro inspiraci, mám ve spodní části kuchyně jenom šuplíky, jednu vysokou potravinovou skříň a vrchní skříňky výklopné paralelní. Pak mám ostrůvek, taky samý šuplík, a v něm varnou desku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
22.2.17 23:11

@kazda.m Tak to máš času :mrgreen:
Jj, máme všechno kování od Blumu, teď už vybírám jenom příborníky a takové blbosti :lol:
Dřez mám Franke granitový a barvu stříbrnou, myslím, že na tom nebude nic vidět. Akorát když ho viděl truhlář, tak pravil, že to jsou malý necky :mrgreen: vybrala jsem ten největší co měli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
23.2.17 00:24

@kazda.m ten malý dřez je super třeba na rozmrazování masa, večer ho vyndam z mrazáku, dám do malého dřezu a když potřebuju něco umýt tak dřez je pořád volný, dávám tam i umytou zeleninu a ovoce, nebo okapat nádobí, které se nevešlo do myčky a myla jsem v ruce :)
Jinak k těm horním skříňkam, tak ty bych nechtěla ty výklopné nahoru, protože se dřív nebo později opotrebuji písty a výměna není nejlevnější.. Já jsem zvolila klasické otvírání a jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
23.2.17 08:39

@kazda.m mám granitový SINKS a barva je tmavě hnědá a nic na něm zatím VIDĚT NEJDE - UMÝVÁM OCTOVOU VODOU… každopádně ta jeho hloubka je prostě famózní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí