U moře 8 dnů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.2.19 19:24

U moře 8 dnů

Kolik dnů je plně dostacujicich na dovolenou?! Budeto má první dovolená a nabídli mi 8 dnů je to málo nebo stačí? Jel nekdo letecky na 8 dnů dá se to užít?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hegy
11.2.19 19:26

Dá.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
11.2.19 19:29

V pohodě. Většinou jsme jezdili na těch 8 dnů. Na mě nje to až až.

• Citovat
  • Upravit
393
11.2.19 19:31

Me 8 dnu vetsinou stacilo, clovek o neco lip hospodari s casem, aby stihl vsechno, co chtel. Pri 11/12dennim pobytu jsem byla naprosto zasycena a tesila jsem se domu jak decko na vanoce. Ale jo, 8 je v pohode. Teda pro nekoho jo, pro nekoho ne :) to ma kazdej jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.2.19 19:34

Mne treba plne vyhovuje byt u more 4-5 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
11.2.19 19:37

Osm dní je až až, pokud neletíš tak daleko, že poletíš 15 hodin a nebudeš se den srovnávat s časovým posunem. Za mě je těch osm dní maximum, nejsem žádná cestovatelka, brzy se mi stýská po domově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
11.2.19 19:40

A pro mě by 8 dnů bylo málo. Ale my si nevyhledáváme dovolené kde jen ležíme na pláži nebo u bazénu, ale jezdíme i různě po okolí a na výlety. Někdy ani těch 14 dnů nestačí. Záleží jakou máš povahu a jestli by šlo jen o to trávit čas u vody nebo chcete i nějaké aktivity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 19:44

Za mě je ideální 10 dní, ale my jezdíme po vyletech, po okolí většinou půl na půl :) ale dá se i „týden“ záleží co od dovolené čekáš, s kým pojedeš a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
11.2.19 19:49
@Anonymní píše:
Kolik dnů je plně dostacujicich na dovolenou?! Budeto má první dovolená a nabídli mi 8 dnů je to málo nebo stačí? Jel nekdo letecky na 8 dnů dá se to užít?

pokud jedes sama s chlapem tak ideal. s detma my minimálne 12-14 dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.2.19 19:51

Pokud odectu jeden den na cestu, tak 7 dni na kazdodenni valeni se na plazi staci… Pokud chces ale jeste i neco videt (vylety), tak je to za me malo, ideal je 10/11 dni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
11.2.19 19:52

@Kostroma napsala jsi to trefne…hospdoaři s časem aby stihnul vše co chtěl… takže co to pak je za dovolenou…samozřejmě kdo je odpočatý že nechodí do práce a jede na dovolenou být aktivni pak ano… ale jinak pokud nekdo chce vypadnout ze stresu ,mnažeři apod vyspat se a proste nic nedelat odpocívat pak idealne 14 dnu… my jezdime i nadýl protože na dovolený nerada nic planuju. nechavam dny plynout a užívam si že nemusim NIC a mužu všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
11.2.19 19:54

Za mě je ideální tak 10 noci. Na týden už většinou nelitame. Dost často nám dali odlet třeba ve dvě odpoledne, než jsme dojeli na hotel, bylo sedm večer. Už se člověk ani nevykoupe. Pak mas šest dní a i když letis třeba ve tři odpoledne zpátky tak tě v deset vyrazí z hotelu. Sice je většinou místnost, kde si můžeš dát sprchu a uschovat zavazadla, ale stejně, všechno už narvany v kufrech, furt to přehrabovat když náhodou něco (třeba pro děti) potřebuješ. takže pro nás je osm dní málo, ale tak záleží na každém. A když už, tak se fakt snažím hledat aby odlet byl treba v osm ráno, aby tam clovek kolem oběda byl a zpátky max kolem oběda, ten poslední den plácání se někde a čekání na odlet uplně nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
11.2.19 20:08

Ono z 8 dni je razem 6, kdyz tam priletime k veceri a odlet je v 5 rano, a to je podle me malo. Mne vyhovuje aspon tech 12 noci a min 3 tydny u vzdalenejsich destinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
11.2.19 20:10

7-8 u nás akorát, kor s dětma :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
11.2.19 20:18
@Anonymní píše:
Kolik dnů je plně dostacujicich na dovolenou?! Budeto má první dovolená a nabídli mi 8 dnů je to málo nebo stačí? Jel nekdo letecky na 8 dnů dá se to užít?

Mne stačí i 5 dní.Treba 2-3× 5 dní teda. :) Jinak na 8 jezdíme běžně.Jen jednou jsme byli na 12 a bylo to pro mě konkrétně dloooooouhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí