Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženský, potřebovala bych od Vás slyšet nějakou radu, zkušenost. Jsem prvorodička a pohyby cítím od 17tt. Zhruba od 20tt bylo miminko velmi aktivní, vždy když jsem si sedla nebo byla jinak v klidu tak miminko sebou jenom šilo a mě neustále nadskakovalo bříško, ale minulý patek jsem miminko necítila celý den až k večeru. A od té doby miminko cítím méně. Většinou rano, ale nejsou to kopanecky, ale spíše se vždy někam tlačí. Přes den ho cítím minimálně skoro vůbec a většinou až večer. Myslíte, že je třeba jinak otočené, že ho cítím málo. A musím podotknout, že jsem v 26tt.
Myslím ž emůže být otočené, hlavně že cítíš. já nejmladšího zase cítila už od 14tt bublinky, od 20.-26TT tamrejdil pořád, a od 26tt ze se dne na den přestal hýba o hodně méně, žádné kopance ani boulení, jen se občas zavrtěl, a takhle mu to vydrželo až do porodu,
@Nb mě třeba malá kopala jen večer, celý den jsem byla napnutá, zda bude kopat nebo ne. na monitorech mi ji budili a zato teď je k nezastavení
ale jestli máš jakékoliv pochyby, zajdi si k mudr, ať to zkoukne UTZ
Také místo pohybů cítím takové bouleni a tlačení se někam. Vždy když se pak ozve tak se mi uleví, ale jsem z toho celkem nervózní