Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevíte prosím někdo jestli se dá sehnat ubytování v Senci přímo na místě? Rozhodli jsme se na poslední chvíly a přes internet jsem nesehnala nic volného. Prý to není problém, ale nevím, kdyby jsme jeli bez dětí tak snad, ale s dětma z toho mám docela obavu. Chtěli bysme nejraději v soukromí
Já myslím, že to půjde. My jezdíme na soukromou chatu už roky. Hned vedle jsou apartmány a tam si myslím, že ani zdaleka nemají plno a nebyl by problém se ubytovat. Nebo potom hotely, ale ty jsou podle mě až moc drahé.
Dobrý den, poradíte nám někdo dobré ubytování v Senci u Slnečných jazér? Může být klidně i hotel, ale prosím vlastní zkušenosti a aby tam bylo něco pro děti, myslím nějaké hřiště. Děkuji
@ArankaA děkuji ale vše jsem zkoušela, bohuzel vse drahe :-/ spise jsem myslela ubytovani v soukromí ![]()
Hotel Sun, vynikající ubytování, jídlo, vyžití pro děti…teď je v akci na nějakém slevovem portále…v loni jsme tam byli, letos jedem zas ![]()
Taky jsme chtěli jet loni na sluneční jezera, ale ubytování buď v hotelu - to bylo drahé a nebo v apartmánech - ty se nám nelíbily. Chtěli jsme ubytování v soukromí, ale nesehnali jsme.Nic nebylo v přijatelné cenové hladině a v soukromí. Nakonec jsme jeli jinam na Slovensko.Taky tam bylo fajn.
Pokud něco seženeš u slunečních jezer, tak dej vědět, jeli by jsme tam příští rok.Na tento rok už dovču máme. ![]()
@kacudka píše:
Taky jsme chtěli jet loni na sluneční jezera, ale ubytování buď v hotelu - to bylo drahé a nebo v apartmánech - ty se nám nelíbily. Chtěli jsme ubytování v soukromí, ale nesehnali jsme.Nic nebylo v přijatelné cenové hladině a v soukromí. Nakonec jsme jeli jinam na Slovensko.Taky tam bylo fajn.
Pokud něco seženeš u slunečních jezer, tak dej vědět, jeli by jsme tam příští rok.Na tento rok už dovču máme.
taky jsme tak chtěli jet a měli jsme stejný problém, přišlo mi to hrozně předražený, tak jsme si nakonec vybrali dovolenou jinde ![]()
Tak my nakonec dnes objednali na 3 noci pro 2 os. v holiday village(barevne vilky hned vedle jezer) za 3950kč
Stravování v restauracích, což jsme chtěli
tak už se těšíme ![]()