Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@andy266 Zítra jdeme na svatbu do hotelu Laguna na Slapech, tak pak napíšu jaké to tam bylo.. ![]()
@andy266 Tak hotel Laguna super, můžu doporučit..
krásné místo hned na břehu Slap, takže ráno když jsem se probudila, viděla jsem jen vodní hladinu a lesy..nádhera..personál taky super, všichni moc příjemní a ochotní..jeden by neřekl jak může být i v čechách krásně.. ![]()
Ahoj, ma někdo zkušenost s 1,5 letym dítětem v kempu v chatičkách nekde na Slapech? Jakou a jake jsou tam ceny? A jaka je v okoli voda? Dekuji za tipy
Obnovuji diskuzi - doporucil by nekdo nejaky kemp na Slapech, vhodny jak pro deti, tak pro psy?
@Katchi píše:
Obnovuji diskuzi - doporucil by nekdo nejaky kemp na Slapech, vhodny jak pro deti, tak pro psy?
Ahoj, také jsem tu před nedávnem zakládala diskuzi na toto téma, ale téměř bez odezvy. Nakonec jsme vybrali tento kemp http://www.mszbenesov.cz/sluzba.php?…. Platíme na týden 3000 za čtyřlůžkovou chatku, je to hned u vody, ale jako narovinu - chatky nic moc. To co je vyfocené na obrázku, tak není to, co pronajímají. Jsou to spíš takové unimobuňky
. Ale pro nenáročné paráda. Je to teda na Nové Živohošti. Vloni jsme byli v kempu Komár a ten byl teda parádní - naprosto! Je to také na Nové Živohošti, máš tam ohniště, je to v lese, chatky sympatické, paráda - jen jdeš prostě cca 10 min k vodě a my letos chceme změnu. Tohle je odkaz na ten komár http://kempkomar.webmium.com/. Jinak co se týká vybavenosti, tak Živohošť je parádní - máš tam oproti jiným lokalitám celkem dost stánků s občerstvením, restaurace asi dvě..Je to tam super..půjčovna, šlapadel, lodí, diskotéky
.. Pokud objevíš něco jiného, kam se vydáte, tak pak sem napiš recenzi ![]()
@Samantha9 diky za tip, my planujeme jet jen na vikend a teda pod stan a se psama. Kazdopadne pokud tam nekam pojedeme, tak rada napisu. Jeste mame moznost jet na Sec, tak se rozhodujeme, kam vlastne zamirime…
Na seči je to také pěkné, ale menší. Jinak stanovat se na té živohošti dá také přímo u vody
Tak si to hezky užijte ![]()
Ahoj, nevíte o nějakém ubytování v chatce v Županovicích? Dříve tam byl camp, který patřil mám za to kovohutím Příbram. Jako malá jsem tam byla každé léto, ale pak se bohužel chatky prodaly a teď tam moc míst k ubytování, nebo k pronájmu chatky bohužel není.
Ahoj,
doporučíte ubytování na Slapech, nejlépe z vaší osobní zkušennosti, kde jste byli spokojenní? Díky, M.