Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, zítra se chystám na cestu směr Liberec, pojedu od Plzně. A teď potřebuji vědět zda je to před Prahou nějak značené, vedené na Liberec. Nechci jet přes celou Prahu. Předem díky za rady ![]()
To budeš muset přes celou Prahu, po Jižní spojce…To dáááááš!!!
![]()
@peggy.sl píše:
To budeš muset přes celou Prahu, po Jižní spojce…To dáááááš!!!![]()
Ty jsi taky všude, tak mi to odpoledne popíšeš na živo
A ráno před cestou nás tam máš ![]()
Jo a nejsou tam kolony že ne?
Jestli nebudou děti spát tak se tam s nima scvokeneme ![]()
@Mia82 píše:
Ty jsi taky všude, tak mi to odpoledne popíšeš na živoA ráno před cestou nás tam máš
pořád rovně, nemůžeš zabloudit.. ![]()
@Mia82 píše:
Jo a nejsou tam kolony že ne?Jestli nebudou děti spát tak se tam s nima scvokeneme
Nejsou, nesmí tam kamiony, takže to jede.
@peggy.sl píše:
pořád rovně, nemůžeš zabloudit..
škoda, že už se do auta nevejdete. By to totiž byla nejlepší dovolená pod sluncem ![]()
@peggy.sl píše:
Nejsou, nesmí tam kamiony, takže to jede.
Tak OK, já vezmu autoatlas a odpol to probereme ju?
Příspěvek upraven 03.08.12 v 08:55
@Mia82 píše: škoda, že už se do auta nevejdete. By to totiž byla nejlepší dovolená pod sluncem
To by byl hroznej hárdkór!!!
![]()
@Mia82 píše:
Tak OK, já vezmu autoatlas a odpol to probereme ju?Příspěvek upraven 03.08.12 v 08:55
ty nemáš Pavla Lišku??
![]()
@peggy.sl píše:
To by byl hroznej hárdkór!!!![]()
No ale stálo by to za to ne? Vymyslíme něco příští rok
To už vaše dvojčata i Katky budou větší a bude větší sranda ![]()
@Mia82 píše:
No ale stálo by to za to ne? Vymyslíme něco příští rokTo už vaše dvojčata i Katky budou větší a bude větší sranda
To v každým případě…i když já ted každý den plánuju sebevraždu, takže kdo ví, co bude za rok…Třeba už budu prdět do hlíny… ![]()
@peggy.sl píše:
ty nemáš Pavla Lišku??![]()
Pavel Liška mi byl odejmut
Ale Katka snad nějakou navigaci přitáhne. Jenže znáš to, 3 děti v autě, Adam bude vedle mě na sedadle spolujezdce takže nevím zda bude čas sledovat navigaci, silnici i Adama aby mi tam nesahal do řízení
Už je dovolený nějaký promile za volentem? ![]()
@Mia82 píše:
Pavel Liška mi byl odejmutAle Katka snad nějakou navigaci přitáhne. Jenže znáš to, 3 děti v autě, Adam bude vedle mě na sedadle spolujezdce takže nevím zda bude čas sledovat navigaci, silnici i Adama aby mi tam nesahal do řízení
Už je dovolený nějaký promile za volentem?
Tři děti jsou ještě O. K., ale čtyři…to už je nandej… ![]()
Není to těžké, ale směrovky nejsou přímo na Liberec, ale na Mladou Boleslav, na Liberec začíná značení až od Černého Mostu
Ale najeď na okruh, ono tě to vyvede přes Šrěrboholskou radiálu na Čerňák.