Cestování Plzeň - Liberec

17310
3.8.12 08:42

Plzeň- Liberec

Ahoj maminky, zítra se chystám na cestu směr Liberec, pojedu od Plzně. A teď potřebuji vědět zda je to před Prahou nějak značené, vedené na Liberec. Nechci jet přes celou Prahu. Předem díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
3.8.12 08:50

To budeš muset přes celou Prahu, po Jižní spojce…To dáááááš!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.8.12 08:52
@peggy.sl píše:
To budeš muset přes celou Prahu, po Jižní spojce…To dáááááš!!! :mrgreen: :mrgreen:

Ty jsi taky všude, tak mi to odpoledne popíšeš na živo :lol: A ráno před cestou nás tam máš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.8.12 08:53

Jo a nejsou tam kolony že ne? :roll: Jestli nebudou děti spát tak se tam s nima scvokeneme :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.8.12 08:53
@Mia82 píše:
Ty jsi taky všude, tak mi to odpoledne popíšeš na živo :lol: A ráno před cestou nás tam máš :hug:

pořád rovně, nemůžeš zabloudit.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.8.12 08:54
@Mia82 píše:
Jo a nejsou tam kolony že ne? :roll: Jestli nebudou děti spát tak se tam s nima scvokeneme :twisted:

Nejsou, nesmí tam kamiony, takže to jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.8.12 08:54
@peggy.sl píše:
pořád rovně, nemůžeš zabloudit.. :mrgreen:

škoda, že už se do auta nevejdete. By to totiž byla nejlepší dovolená pod sluncem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.8.12 08:55
@peggy.sl píše:
Nejsou, nesmí tam kamiony, takže to jede.

Tak OK, já vezmu autoatlas a odpol to probereme ju?

Příspěvek upraven 03.08.12 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
@Mia82 píše: škoda, že už se do auta nevejdete. By to totiž byla nejlepší dovolená pod sluncem :mrgreen:

To by byl hroznej hárdkór!!! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
@Mia82 píše:
Tak OK, já vezmu autoatlas a odpol to probereme ju?Příspěvek upraven 03.08.12 v 08:55

ty nemáš Pavla Lišku?? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.8.12 08:56
@peggy.sl píše:
To by byl hroznej hárdkór!!! :pankac: :pankac:

No ale stálo by to za to ne? Vymyslíme něco příští rok :hug: To už vaše dvojčata i Katky budou větší a bude větší sranda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.8.12 08:57
@Mia82 píše:
No ale stálo by to za to ne? Vymyslíme něco příští rok :hug: To už vaše dvojčata i Katky budou větší a bude větší sranda :pankac:

To v každým případě…i když já ted každý den plánuju sebevraždu, takže kdo ví, co bude za rok…Třeba už budu prdět do hlíny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.8.12 08:57
@peggy.sl píše:
ty nemáš Pavla Lišku?? :think: :mrgreen:

Pavel Liška mi byl odejmut :cert: Ale Katka snad nějakou navigaci přitáhne. Jenže znáš to, 3 děti v autě, Adam bude vedle mě na sedadle spolujezdce takže nevím zda bude čas sledovat navigaci, silnici i Adama aby mi tam nesahal do řízení :mrgreen: Už je dovolený nějaký promile za volentem? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.8.12 08:58
@Mia82 píše:
Pavel Liška mi byl odejmut :cert: Ale Katka snad nějakou navigaci přitáhne. Jenže znáš to, 3 děti v autě, Adam bude vedle mě na sedadle spolujezdce takže nevím zda bude čas sledovat navigaci, silnici i Adama aby mi tam nesahal do řízení :mrgreen: Už je dovolený nějaký promile za volentem? :twisted:

Tři děti jsou ještě O. K., ale čtyři…to už je nandej… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
3.8.12 09:44

Není to těžké, ale směrovky nejsou přímo na Liberec, ale na Mladou Boleslav, na Liberec začíná značení až od Černého Mostu ;-) Ale najeď na okruh, ono tě to vyvede přes Šrěrboholskou radiálu na Čerňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí