Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
AHOJ MAMINKY, PROSÍM VÁS CHCEME JET NA DOVČU LETADLEM, ALE MYLÝ 2.ROKY BÝVÁ DOST NEKLIDNÝ, JSOU NĚJAKÉ LÉKY NA SPANÍ, ZVRACENÍ…NO HLAVNĚ NA SPANÍ ABY TO PROSPAL? JEŠTĚ JEDEN DOTAZ MÁ 23KG
,JAKÝ MÁM KOUPIT VHODNÝ GOLFÁČEK DO LETADLA, ABY BYL POHODLNÝ…DÍKY ![]()
JAk daleko letie, hlavne jak dlouho-a na otazku ohledne kocaru jsme ti jiz odpovedela v double diskuzi
No to snad ne, léky na spaní
Víš co, pokud není schopný zvládnout delší cestu, tak leťte-jeďte blíž.. Prášky na spaní pro 2letý dítě… ![]()
@monika32 píše:
No to snad ne, léky na spaní![]()
Víš co, pokud není schopný zvládnout delší cestu, tak leťte-jeďte blíž.. Prášky na spaní pro 2letý dítě…
Souhlas.
To nemyslíš vážně dávat 2 letému dítěti prášky na spaní
pokud ho nezabavíš a nevydrží tak buď jeďte autem ne nebo zůstaňte doma, ale teda cpát tak malý dítě práškama nepochopím. zkusila bych homeo
Vem si Diazepam pro sebe a dite nech zit v letadle svym zivotem.
Ahoj, nas 3letak zacal pri cestovani zvracet, takze davam Kinedryl, a mimo jine pusobi i trochu tlumive, co jsem si tak vsimla. Davka je 1/4 tablety hodinu pred cestou, a pak po cca 3 hodinach pridavat - takze pri 3hodinovem letu a nasledne hodine v busu k hotelu jsem davala 2×, a bylo to v pohode (nezvracel a byl hodnej
).
A ještě nějaká další diskuse na téma golfky a let 2 letého dítěte by tu nebyla? ![]()
Kinedryl vyjimečně může, to není nic špatnýho
dávkování teda nevím, ale před dlouhou cestu nám ho dr. taky doporučoval, kdyby mu bylo špatně. a jak píše nakukovatelka, tak je po něm člověk dost ospalý
@madi píše:
Kinedryl vyjimečně může, to není nic špatnýhodávkování teda nevím, ale před dlouhou cestu nám ho dr. taky doporučoval, kdyby mu bylo špatně. a jak píše nakukovatelka, tak je po něm člověk dost ospalý
No kinedryl je hlavně na zvracení a zakladatelka chce něco hlavně na SPANÍ PRO DVOULETÉ DÍTĚ ![]()
@nakukovatelka píše:
Ahoj, nas 3letak zacal pri cestovani zvracet, takze davam Kinedryl, a mimo jine pusobi i trochu tlumive, co jsem si tak vsimla. Davka je 1/4 tablety hodinu pred cestou, a pak po cca 3 hodinach pridavat - takze pri 3hodinovem letu a nasledne hodine v busu k hotelu jsem davala 2×, a bylo to v pohode (nezvracel a byl hodnej).
Kynedryl zabírá až moc. Alespoň mě tedy jo. Určitě je dobrý na cestovní nevolnost, ale s tím tlumením
Já jsem po něm ještě celý druhý den úplně mimo…dvouleťákovi bych ho nedávala, to radši vydržim zlobení, nebo nikam nejedu.
@monika32 no jo, je na zvracení, ale mimojiné působí i na to spaní, takže když mu ho zakladatelka jednou dá (ve správném dávkování pro jeho váhu), tak ho fakt nezabije
nehroťte to tolik