S mimčem do MHD?

1808
30.7.12 15:42

S mimčem do mhd?

Ahoj holky, chci se zeptat ve středu jdu vyřizovat rod. příspěvek a nevím jestli vzít malého sebou nebo nechat na hlídání našim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101713
30.7.12 15:44

Tak to je asi na tobě :-) nicméně třeba u nás nemají na sociálním odboru výtah a jsou ve 2. patře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.7.12 15:44

Ja s malinkym ditetem v mhd trpela..ty tuberacky bezdomovci apod..brrrr :mrgreen: :mrgreen: dikybohu jsem byla nucena pouzit mhd asi dvakrat :mrgreen:

edit: jinak jsem ji brala s sebou vsude od narozeni..do obchodnaku, na urady apod..ale zrovna mhd mi vadilo..ale taky asi zalezi jak kde

Příspěvek upraven 30.07.12 v 15:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
30.7.12 15:45

Já s dětma normálně jezdila od narození, holku jsme dokonce už z porodnice vezli sockou, jinak to nešlo. Jen ho braň před cizíma dětma co by chtěli načumovat do kočárku a cizí starý babky, jinak pohoda ;)

• Citovat
  • Upravit
karolínka12

@verunka84 nechala bych na hlídání rodičům; takhle malé miminko bych na ÚP netahala

• Citovat
  • Upravit
Modry pes

Ahoj, ja kdyz nekam potrebuju, tak normalne jezdim..

• Citovat
  • Upravit
31594
30.7.12 15:47

@verunka84 pokud bych měla hlídání a věděla, že dítě beze mě tu dobu vydrží (například vydrží bez kojení, vezme flašku s odstříkaným či UM atd), tak bych tak malé mimi nechala doma. Navíc včera jsem jela, paní měla miminko v hlubokáči, už mohlo mít tak 3m minimálně, začlo plakat… Nevím, zda chtělo najíst/nakojit, čistou plínu či bylo jen přetažené, ale utišit nešlo, flašku aspoň s pitím paní neměla a mimino po pár minutách přešlo do hysterického řevu, bylo mi ho fakt líto :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.7.12 15:49

Tak ho nechám asi na hlídání páč nevím jakou dobu tam strávím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.7.12 15:53

Ted s mimcem do mhd asi neni problem - v zime v dobe chripek jsme to od dr meli zakazane… ale jestli jsou malemu jen dva tydny, tak bych ho asi nechala doma u babicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.7.12 16:03

Na co se cítíš líp? Já se starším byla nervní, co v autobuse předvede, jak a kde ho nakojím… Nechala jsem ho raději hlídat. S mladší jsem cestovala od narození v MHD v šátku, v pohodě. Naopak kdybych jí nechala hlídat, tak nevím, kdy jí zase popadne hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.7.12 16:53

Kdyz je tak malej, asi bych ho nechala doma. Nevis, jak dlouho na urade ztvrdnes a co pak s malym, kdyz se ti rozplace apod. Bez nej to vyridis snaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
30.7.12 16:59
@Easinka píše:
Kdyz je tak malej, asi bych ho nechala doma. Nevis, jak dlouho na urade ztvrdnes a co pak s malym, kdyz se ti rozplace apod. Bez nej to vyridis snaz.

Na druhou stranu, co s ním doma, pokud se zakladatelka na úřadě zasekne… třeba náš malý flašku nevzal do pusy a když dostal hlad, tak to uměl rodeo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
30.7.12 18:12

To je pravda, jde o to, jak je urad blizko. Ja teda taky obcas takhle utikala neco vyridit a mamka hlidala, nastesti jsem vzdycky byla doma vcas - kojila jsem zhruba po trech hodinach. Tak me napada druha verze, vem maleho s sebou a vem taky maminku, s mimcem pomuze, pohlida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
30.7.12 18:34

@Easinka Jojo, druhá verze mi přijde nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
30.7.12 18:41

Tak tahle malý mimčo jsem tahala všude s sebou, už jenom proto, že bylo kojené, takže krom mě ho nikdo jiný nenakrmil/nedal mu napít. Ale nejstarší holka od mimina nenáviděla kočárek, takže mě naučila používat šátek, takže pro mne cestování i úřady s mimčem byly pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí