Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
je tu nějaká zkušená řidička, která jezdí pravidelně po D1? Jsem začínající řidička a pomohlo by mi, kdyby mi někdo poradil, v jakém pruhu je nejlepší jet před tím zúžením (jak směrem z Prahy, tak pak do Prahy),abych pak nějak nezmatkovala a nepřejížděla z pruhu do pruhu úplně na poslední chvíli…díky moc ![]()
Nevím jaké zúžení myslíš, stabilně tam žádné není… A jako začínající řidička (tj. předpokládám, že těsně po autoškole) bys měla vědět, že se mimo obec vždy jezdí v pravém pruhu a do ostatních se vjíždí jen pokud předjíždíš ![]()
No, asi tak nějak jak píše @j.a.n.i1
Není důvod ke strachu. Stačí sledovat značky. Zavčas Tě budou informovat. Navíc ne vždy budeš vědět dopředu o všech „překážkách“ na své trati, tj. musíš být schopná reagovat na aktuální situaci.
No nevím, ale na D1 je nejlepší jet uprostřed. Vpravo jsou kamiony, takže předjíždět by člověk musel neustále, navíc směrem do Prahy ten pravý pruh uhýbá, tuším směrem na okruh
Samozřejmě člověk nesmí jet tak pomalu, aby omezoval ty za sebou ![]()
@aleesha píše:
No nevím, ale na D1 je nejlepší jet uprostřed. Vpravo jsou kamiony, takže předjíždět by člověk musel neustále, navíc směrem do Prahy ten pravý pruh uhýbá, tuším směrem na okruhSamozřejmě člověk nesmí jet tak pomalu, aby omezoval ty za sebou
Jo, tak přesně tyhle řidiče bych na té D1 nejraději „zabila“ protože se pak všichni sunou v tom prostředním pruhu, pravidelně ten pruh jede naprosto nejpomaleji (v pravém je úplně volno nebo tu a tam auto) a ještě ani netuší, že dělají přestupek…
No nechci se hádat, ale podle mých znalostí je D1 DVOUPRUHOVÁ dálnice. Ten „pravý“ pruh se nachází za plnou čarou a tudíž je definovaný jako stoupací pruh a pruh pro kamióny. A navíc myslím stále ještě není po celé délce dálnice, někde je jen rozšířená krajnice místo regulérního jízdního pruhu… Takže jízda s plnou čárou po pravém boku auta je podle mě jízda přesně podle vyhlášky.
@Jura007 D1 v úseku před Prahou, tedy až na 21 km je plnohodnotný třípruh, akorát to bohužel většina řidičů stále nechápe a má pocit, že ten pravý pruh kouše ![]()
Jo tak proto je ten střední pruh tak pomalý
A já proč pořád musím do levého, i když ho nesnáším a považuju za pruh pro opravdu rychlé řidiče. Ona by se snad dálnice měla postupně rozšiřovat na 3 pruhy všude, právě proto ta zúžení a přejezdy do protisměru. Viz zde (Malý miluje to video
)
A dál od Prahy je ten pravý pruh v tak šíleném stavu, že pokud člověk nechce drkotat zuby, stejně raději jede v levém ![]()
@aleesha píše:
A dál od Prahy je ten pravý pruh v tak šíleném stavu, že pokud člověk nechce drkotat zuby, stejně raději jede v levém
Jojo, dál od Prahy to je jasný, tam se v pravém defacto jet nedá… tam si myslím, že by to člověk i uhádal, protože on přece „přizpůsobuje jízdu stavu a povaze vozovky“ ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Jura007 D1 v úseku před Prahou, tedy až na 21 km je plnohodnotný třípruh, akorát to bohužel většina řidičů stále nechápe a má pocit, že ten pravý pruh kouše
Díky, to jsem nevěděl - holt Moravák… ![]()
@Jura007 píše:
Díky, to jsem nevěděl - holt Moravák…
Ono není o co stát
i když je tam nový (a slušný) povrch, tak to považuju za jeden z nejhorších úseků dálnice, pravě kvůli tomu zmatku, co tam řidiči dokáží vytvořit…