Spaní v letadle - dvouletý

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
31.7.12 20:20

@spiky01
fenobarbital!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
31.7.12 20:21
@monika32 píše:
Ta o homeu jsem nic nepsala, homeo je přírodní, ale třebas toto ne Phenaemaletten. A o to jde rvát do dítěte něco tak strašného kvůli dovolené. :nevim:

tak jsme googlila-něco podobnýho jsme odmítla dát dceři i přes záchvaty (ale nejasný původ, epilepsie vyloučena, neurolog se jen sichroval)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
31.7.12 20:24
@paola white píše:
teda dát dítěti fenobarbital kvůli dovolené? jako to už mi připadá hodně přes čáru. to bych měla problém si vzít sama natož to rvát do prcka 8oPříspěvek upraven 31.07.12 v 20:09

A tak zrejme mas stejne nebo lepsi vzdelani nez nas pediatr, ze takto soudis. Ja jelikoz ho nemam a mam ve svou lekarku duveru, tak jsem s ni o tom nijak nediskutovala ani nepochybovala. Pokud mi rekne, ze to muzu dat i pokud by byl problem v letadle, tak to ma asi overene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
31.7.12 20:25
@spiky01 píše:
tak jsme googlila-něco podobnýho jsme odmítla dát dceři i přes záchvaty (ale nejasný původ, epilepsie vyloučena, neurolog se jen sichroval)

no je to fakt srágora :poblion:
ať je malá v pohodě! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
31.7.12 20:30

@Barusak78
tak vzhledem k tomu že mám v medicínské vzdělání se specializací na ARO/JIP a viděla jsem co fenobarbital dělá s dospělýma lidma tak bych se bála vzít si to i sama.
jako neříkám že když na dítě padne úzkostná ataka tak je potřeba to řešit, ale téhle situaci bych se za každou cenu snažila předejít tím že bych dítě tomu stresu z letu nevystavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
31.7.12 20:31
@paola white píše:
no je to fakt srágora :poblion:
ať je malá v pohodě! :hug:

děkuju. s věkem se to naštěstí zklidnilo. jinak naše neuroi byla fakt kr… tý jsem nevěřila ani nos mezi očima
BARUSAK78 a ikdyž dr věřím tak si pak hledám další info, na reakce po štípnutí taky máme kortikoidy a nedávám (pardon za caps ale envím jak zmínit víc lidí v příspěvku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
31.7.12 20:43
@spiky01 píše:
děkuju. s věkem se to naštěstí zklidnilo. jinak naše neuroi byla fakt kr… tý jsem nevěřila ani nos mezi očima
BARUSAK78 a ikdyž dr věřím tak si pak hledám další info, na reakce po štípnutí taky máme kortikoidy a nedávám (pardon za caps ale envím jak zmínit víc lidí v příspěvku)

Ale ja to nepopiram a take preci nerikam, ze mu to ma narvat hned na letisti. Take jsem pro maleho dostala na kasel na pohotovosti nejake leky a nezdalo se mi to, tak je proste nedostal a vyresil to bylinkovy sirup. Ale pediatre nemam duvod neverit, tak jsem to dal neresila. Mela bych dat tretinu davky nez by na svou hmotnost mel mit coz neni nic dramatickeho a zakladatelce jsem jen napsala, ze takove leky jsou a at si zajde tez ke sve lekarce co ji doporuci pro jeji dite ona. A uz koncim, ze jsem se vubec snazila poradit. Pak jsem tu jenom za idiota a nejhorsi matku na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
31.7.12 20:46

@Barusak78
ale to vůbec nejsi. přece jen debatujeme. rozhodně si o tobě nemyslím že si špatná matka!!! :hug:
já se šla s mudrou poradit co si mám koupit za léky na cestu se 4 měsíčním do Chorvatska a ona mi začala psát diazepam (co kdyby tam měl febrilní křeče) tak jsem to odpískala a zůstala sedět doma na zadku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
31.7.12 20:58
@Barusak78 píše:
Ale ja to nepopiram a take preci nerikam, ze mu to ma narvat hned na letisti. Take jsem pro maleho dostala na kasel na pohotovosti nejake leky a nezdalo se mi to, tak je proste nedostal a vyresil to bylinkovy sirup. Ale pediatre nemam duvod neverit, tak jsem to dal neresila. Mela bych dat tretinu davky nez by na svou hmotnost mel mit coz neni nic dramatickeho a zakladatelce jsem jen napsala, ze takove leky jsou a at si zajde tez ke sve lekarce co ji doporuci pro jeji dite ona. A uz koncim, ze jsem se vubec snazila poradit. Pak jsem tu jenom za idiota a nejhorsi matku na svete.

za idiota nejsi, jen jsme psala mojí zkušenost, s dr mám bohužel blbé a ikdyž teď mám dobrou dětskou tak si hodně věcí řešim bylinkama pokud to jde. ale samozřejmě že když neni zbytí (laryngitida třeba) tak taky sáhnu po kortikoidech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
31.7.12 21:37

MYSLELA JSEM HOMEO :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
31.7.12 21:47

NO TEDA…ŽE JSEM SE VŮBEC PTALA…LETÍME POPRVÉ, TAK JSEM OD ZKUŠENÝCH CHTĚLA RADU..NEDOPOVAT LÉKY, ALE JEN NĚCO KDYBY BYLO PŘÍRODNÍHO.....ALE TADY SE TO ZVRHLO ÚPLNĚ NĚKDE JINDE..BRRRR… :pankac: TI CO NAPSALY ROZUMNÉ VYSVĚTLENÍ DÍKY, ALE MORALISTKY BEZ ARGUMENTŮŮŮ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
31.7.12 21:50

@gjaskova
konzultuj z homeopatem eventuálně bych zkusila i Bachovu terapii jedna uživatelka se tu tím zabývá jenny. fields tak jí zkus napsat a uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.8.12 06:31
@gjaskova píše:
NO TEDA…ŽE JSEM SE VŮBEC PTALA…LETÍME POPRVÉ, TAK JSEM OD ZKUŠENÝCH CHTĚLA RADU..NEDOPOVAT LÉKY, ALE JEN NĚCO KDYBY BYLO PŘÍRODNÍHO.....ALE TADY SE TO ZVRHLO ÚPLNĚ NĚKDE JINDE..BRRRR… :pankac: TI CO NAPSALY ROZUMNÉ VYSVĚTLENÍ DÍKY, ALE MORALISTKY BEZ ARGUMENTŮŮŮ :jazyk:

Ty jsi psala LÉKY na spaní, o ničem přírodním, to tě napadlo až když jsi to tu četla, ale kdybys četla pozorně když jsi téma zakládala, tak se CapsLock nemá používat. Tak si ho vypni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.8.12 06:45

Teda ty jsi nějaká chytračka. všechno víš..všechno znáš :mrgreen: je mě tě líto, co tady vlstně poučuješ všechny, je to snad diskuze ..ne osočování a urážení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.8.12 08:31
@gjaskova píše:
Teda ty jsi nějaká chytračka. všechno víš..všechno znáš :mrgreen: je mě tě líto, co tady vlstně poučuješ všechny, je to snad diskuze ..ne osočování a urážení :zed:

Ale hned to lépe vypadá že :mrgreen: Když se CapsLock vypne. :mrgreen: Hned se to lépe čte. A ffakt sorry, že mě děsí kvůli dovolené dopovat dítě léky, když mu stejně dobře může být i na chatě v Čechách… My se přizpůsobujeme dětem, tomu co zvládnou, proto nechápu proč něco lámat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí