Spaní v letadle - dvouletý

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
31.7.12 16:40

Pokud mu nebývá špatně, tak bych nic nedávala a vzala nějaké hračky, knížky. Nevím teda jestli se to do letadla může. Ale Kinedryl (ani nic jiného) bych nedávala pokud fakt nezvrací. Dala jsem si ho naposled asi před 4mi lety měla jsem obavy z trajektu a byla jsem celý den jak bacená po hlavě. Pokud víš, že let s ním bude problém měli jste jet autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddj
7
31.7.12 16:41

Berry 4, už několikrát jsem nabyla dojmu, že cestovat nemůžeš nebo???
Jinak si neumím vysvětlit Tvoje negativní reakce, vždy, když někdo založí diskuzi s tématem cestování s dětmi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.7.12 16:59

@ddj několikrát? A to jsi nováček? Nebo se pod jiným nickem schováváš za nějakou starou přispěvatelku? :think: :roll:
Psala jsem na téma cestováni jednou. JEDNOU v životě a to na téma cestovat k moři s 12 ti týdenním miminkem. Tak budˇ neumím počítat já, nebo ty?
Tady chápu, proč se admini snažili povolit jedno diskusní téma za týden.
Dotaz stačilo shrnout do jednoho, ne ho rozvíjet do dvou chronologicky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
31.7.12 17:21

Prasky na spani a uklidneni pro deti samozrejme existuji. Prasky se jmenuji Phenaemaletten a jsou od 6 tydnu veku. Jsou na predpis, takze se porad s pediatrem. Nevidim duvod proc jednorazove nepouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
31.7.12 17:33

No já nevím, dovolenou prostě vybírám podle toho, co mé dítě zvládne (nebo předpokládám, že zvládne, ne vždy se samozřejnmě zadaří) a ne podle toho co chci já. Pak do něho zbytečně nemusím cpát nějaké prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
31.7.12 17:42

Ja zakladatelku chapu. Zrejme poleti poprve a netusi, jak to dite zvladne. Nemuze tusit co bude. Jednou je vsechno poprve. To by nemohla do letadla nikdy az do jeho pricetnosti. Take bych radeji mela u sebe prasek i byt jen na hodinovy let, protoze pokud dite dostane zachvat paniky nebo budou turbulence a neda to, tak je opravdu lepsi ho uklidnit pomoci prasku. Letusky jsou na to vybavene, ale budu mit radeji leky zkonzultovane s pediatrem primo pro me dite nez pak do nej akutne rvat erarni diazepam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.7.12 18:14
@Barusak78 píše:
Prasky na spani a uklidneni pro deti samozrejme existuji. Prasky se jmenuji Phenaemaletten a jsou od 6 tydnu veku. Jsou na predpis, takze se porad s pediatrem. Nevidim duvod proc jednorazove nepouzit.

To si děláš srandu že jo? 8o Buď jsi se spletla nebo promiň zbláznila cpát tohle do dítěte kvůli dovolené :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.7.12 18:16
@Barusak78 píše:
Ja zakladatelku chapu. Zrejme poleti poprve a netusi, jak to dite zvladne. Nemuze tusit co bude. Jednou je vsechno poprve. To by nemohla do letadla nikdy az do jeho pricetnosti. Take bych radeji mela u sebe prasek i byt jen na hodinovy let, protoze pokud dite dostane zachvat paniky nebo budou turbulence a neda to, tak je opravdu lepsi ho uklidnit pomoci prasku. Letusky jsou na to vybavene, ale budu mit radeji leky zkonzultovane s pediatrem primo pro me dite nez pak do nej akutne rvat erarni diazepam.

A není rozumnější létat až když je na to dítě zralé? Pokud je v tomto ohledu problémové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
31.7.12 18:38

Ja myslim, ze je to dal uplne zbytecna debata. Nekdo nema problem dat prasek, nekdo nema problem pasivne posazovat, nekdo latkuje, nekdo pouziva plastaky, nekdo dava diteti tvaroh od pul roku, nekdo ho cpe Nurofenem pomalu kazdy vecer, kdyz mu rostou zuby, nekdo vodi za ruce, nekdo pouziva choditka atd a vzdy se najdou maminky co nesouhlasi a co souhlasi. Vzdyt je to preci jedno. At si zakladatelka udela co sama chce. Ja jen reagovala na to, ze leky samozrejme existuji i pro deti a ze se take poprve budu s ditetem bat do letadla, jak to zvladne. Predem to opravdu nemuzu vedet i kdyz mam hodne a klidne dite. Nehodlam ho cpat taky hned na letisti, ale chci je mit u sebe kdyby se neco delo a vim, ze to mam posvecene a predepsane primo pro nej lekarkou a zda se mi lepsi, aby se sla zakladatelka take poradit s pediatrou nez tu od boku davkovat Kinedryl. Tot vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddj
7
31.7.12 18:42

Souhlas s Berusak.
Jednorázové podání tlumících léku dítě nikterak negativně nepoznamená. Posvěceno pediatrem.
Kdo se tu teda zbláznil, monika 32?
Zakladatelka chce radu, proto zakládá diskuzi, co je na tom nepochopitelného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
31.7.12 18:44
@monika32 píše:
No kinedryl je hlavně na zvracení a zakladatelka chce něco hlavně na SPANÍ PRO DVOULETÉ DÍTĚ :pankac:

My jsme to pochopili. Jelikoz ale vedlejsim ucinkem Kinedrylu (ktery mi doporucila jak dr, tak v lekarne - dite v aute blije jak amina, ze to tak musim rict naplno, ale lepsi vyraz nemam, nedojeli jsme ani ze Susice do Kasperek a zeblity bylo cely auto) muze byt ospalost (a pripitomelost :) ), napadlo me, ze kdyz mu ho zakladatelka da (aniz by zvracel), urcite se pro jednou nic nestane. Ale nemusi to tak byt, v letacku psali, ze naopak to muze byt zvysena drazdivost :mrgreen:

Nebo potom (slabsi natury to prosim Vas prejdete :mrgreen: ) je nejaky ten sirup Promethazin nebo tak nejak, starsi syn mel v detstvi astma, kaslal az se davil a nemohl spat, tak pred spanim jsme mu to jeden cas meli davat. Kdyz jsme to dali poprve (nevedouc, co to je, myslela jsem, ze je to neco na kasel) kdyz si hral vsede na dece v obyvaku, tak asi 10 minut po poziti si ze sedu rovnyma zadama lehl, otocil oci v sloup a spal asi 3 hodiny (byla jsem uplne vydesena). Tak to je taky alternativa :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.7.12 18:50

Nedramatizujte to :mrgreen: Souhlasím do písmenka s @Barusak78

@nakukovatelka my jsme dávali na suchý dráždivý kašel prášky prothazin, měli jsme je na předpis od dr, to bude něco podobného :lol: taky po nich spal do chviličky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ddj
7
31.7.12 18:55

Proč kolem toho tolik hysterie? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.7.12 19:06
@ddj píše:
Proč kolem toho tolik hysterie? :nevim:

Třeba proto, že většině matek přijde zbytečné ládovat dítě léky, nad některými co se tu doporučily se mi zježily vlasy. Kvůli dovolené :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddj
7
31.7.12 19:10

Dceři před 19-ti lety pediatr ordinoval na každý kožní projev dithiaden, užívala jej často a nikterak ji to nepoznamenalo.
Na zklidnění se tyto preparáty indikují před plánovanými vyšetřeními atd.
Je nad slunce jasnější, že jednorázové užití naprosto ničemu nevadí, i když se jedná o- dovolenou-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí