Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím o radu, jakou vybrat cyklosedačku pro 17 měs. dítě. Vím, že je zde mnoho diskusí na toto téma, ale nenašla jsem, co jsem potřebovala
Když koupím sedačku přes net, mám jistotu, že bude pasovat na moje kolo? Nebo se to musí odzkoušet? A nemáte někdo test cyklosedaček? Nevím, jakou značku vybrat. Našla jsem Sherman comfort nebo Hamax. Poradíte, prosím? Děkuji ![]()
Vzal bych HAMAX, pokud jezdíte jenom na max. půldenní výlety tak nepolohovací, pokud chcete jezdit na celodenní tak polohovací.
S kolem bych dojel před cykloprodejnu, koupil sedačku a nechal si jí namontovat od místního mechanika.
V dtestu vysla nejlepe Hamax Sleepy…ja bych teda vzala tu. V kamennem obchode jsem ji videla za 2.500,–. Na netu je za 1.590,– ![]()
My máme teď tu novou Hamax Siesta a jsme s ní maximálně spokojení ![]()
@ivma6 píše:
My máme teď tu novou Hamax Siesta a jsme s ní maximálně spokojení
Ještě jsem se dívala do návodu a tam je napsané, že jí lze namontovat na kola o průměru rámové trubky 28-40 mm, nelze montovat na oválnou nebo čtyřhrannou rám. trubku, není vhodná pro karbonové rámy a kola vybavená tlumiči nárazů (jen zadní samozřejmě). My jsme objednávali bez předchozího zkoušení přes net, vyšlo to o mnooohem levněji než v kamenné prodejně, a bez problémů jsme ji na kolo přimontovali ![]()