Učení batolete na velkou postel

605
20.1.24 13:43

Učení batolete na velkou postel

Dobrý den, jak jste naučili a kdy batolata na větší postel? Synovi je rok a půl a spí s námi v přiražené postýlce v ložnici. V noci se nakýbluje k nám a já se pořádně nevyspím. Ještě ho kojím. Přemýšlela jsem o koupi větší postýlky do jeho pokojíčku. A že bych ho začala učit na větší postel nejdříve během denního spánku. Zkoušel jste to někdo, aby přes den spalo dítě u sebe a v noci v ložnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eva2610
20.1.24 14:16
@tulkakantnerova píše:
Dobrý den, jak jste naučili a kdy batolata na větší postel? Synovi je rok a půl a spí s námi v přiražené postýlce v ložnici. V noci se nakýbluje k nám a já se pořádně nevyspím. Ještě ho kojím. Přemýšlela jsem o koupi větší postýlky do jeho pokojíčku. A že bych ho začala učit na větší postel nejdříve během denního spánku. Zkoušel jste to někdo, aby přes den spalo dítě u sebe a v noci v ložnici?

Naše dcera začal spát ve velké posteli ve dvou letech. Přes den i noc. Ale úplně stejně jako z malé postýlky chodí v noci k nám i z té velké z pokojíčku. Takže nevím, jestli to vyřeší to, co potřebuješ.

• Citovat
  • Upravit
21311
20.1.24 14:23

My to tak měli. Přes den spali v pokojicku, v noci pak se mnou. Bez problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.1.24 15:39

Bude se v noci budit a chodit k vam az treba do deseti let.

Vyplati se mit dite u sebe, po odstavu zacne vetsina deti spat celou noc a teprve potom (cca ve trech letech, az chteji) presunout do pokojicku.
Takove dite bude mit hluboky celonocni spanek a courat k tobe uz nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.1.24 10:33

V roce sla do pokojicku ve sve postylce, ve dvou dostala velkou se zabranou. Netusim, co bych ji nela ucit, proste to tak bylo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí