Účetní program Pohoda, Helios
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pohoda a zalohovani
Ahoj holky. Prosím o radu jelikož podpora pohody je moc pomala.
Mám koupenu verze pohoda 2015 a letos davali notebook na reklamaci. samozřejmě všechno řadně zalohovali. Ted ale načitame ze zalohy rok 2015 - je ok. Ale 2016 rok ukazuje jenom zavěry roku 2015. To znamena jenom udaje za 1/2016. Nevite nahodou čim to může byt a jak to zobrazit cele? Měla jsem v tom 11 měsiců učetnictvi a ted nechci zase na tom sedět a ponovou to zadavat ![]()
Nebo jestli vite jestli se dá přes podporu Pohody stahnout naš archiv z jejich databaze?
Předem všem moc děkuji za rady.
Příspěvek upraven 22.12.17 v 16:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mmsmall Jestli máš verzi 2015, tak je možné, že Ti to neukáže účetnictví roku 2016. Já si Pohodu aktualizuju každý rok, tak s tím problém nemám. Ale je možné, že aby ses dostala k datům 2016, budeš potřebovat aktuální verzi, abys to otevřela.
Je pravda, že po každé aktualizaci mi to vždycky každého klienta převede do nové verze. Dělá se to automaticky. Řekla bych, že ten problém bude v tomhle. Ale lepší bys měla, kdybys zavolala na helpdesk, poradí ti hned.
- Citovat
- Upravit
Pravě helpdesk na telefonu se mnou nemluvi protože mam verze 2015. Ale pišeme s nimi maily.
Nechcí ale kupovat aktualizace pokud to nepomuže. Jen tak vyhodit tisice korun.
Neni tu nahodou někdo s aktualizovanou verze pohody u koho by se dalo vyzkoušet a nahrat tam naše učetnictvi 2016? Co to pak ukaže.. Praha 9 vysočany a okoli.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit