Účetní program Pohoda, Helios

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
4.11.15 14:29

účetní program Pohoda, Helios

Ahoj holky, chtěla bych poprosit o názor. Chystám se začít doma děla účetnictví a rozhoduji se mezi účetními programy Pohoda a Helios. Byla bych moc vděčná za vaše názory, osobní zkušenosti.
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14662
4.11.15 14:36
@HanaPysna píše:
Ahoj holky, chtěla bych poprosit o názor. Chystám se začít doma děla účetnictví a rozhoduji se mezi účetními programy Pohoda a Helios. Byla bych moc vděčná za vaše názory, osobní zkušenosti.
Děkuji moc

Mám Pohodu, jsem spojená, jen teda ty roční upgrade stojí skoro 4 tis:-( Nevím, jak je to u Heliosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.11.15 15:39

@Renatt záleží jako máš verzi a co potřebuje zakladatelka. My máme Pohodu mini, tam je upgrade za 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8503
4.11.15 15:49

Taky jsem spokojená s Pohodou.
Zkus stáhnout free verze obou a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
4.11.15 16:33
@neila píše:
@Renatt záleží jako máš verzi a co potřebuje zakladatelka. My máme Pohodu mini, tam je upgrade za 500,–

Ale pokud se chystá začít dělat účetnictví, tak předpokládám, že asi i s. r. o a více firmám :nevim:
Pohoda mini je jen pro daňovou evidenci, ne?
Já mám Pohodu Komplet, bohužel musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.11.15 16:42

@Renatt jj, dělám manželovi DPH. Je fakt, že máma má tu normální verzi, asi tu, co ty a jí to stojí víc. To je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
4.11.15 16:47
@neila píše:
@Renatt jj, dělám manželovi DPH. Je fakt, že máma má tu normální verzi, asi tu, co ty a jí to stojí víc. To je fakt

Je to bordel, jak je to drahé:-(
Zavolám tam tak jednou za rok na podporu a to je vše:-( Ach jo, nedá se:-(

Ještě jsem viděla nějakou slevu 20% pro účetní, ale to bude asi jen při pořízení programu, tak pokud jsi účetní a doložíš to ŽL tak bys pak mohla ušetřit @HanaPysna .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.11.15 21:30

Stahla jsem si free verze obou. Libi se mi asi vic Pohoda. Maji ji i pro neomezeny pocet uctovanych firem. Po slevach urcite koukat budu - diky za tip. Holky jeste jedna vec - nechtelo by se vam nektere, co delate v Pohode, mi ji ukazat a vysvetlit? O podminkach bychom se urcite nejak domluvily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
5.11.15 09:46
@HanaPysna píše:
Stahla jsem si free verze obou. Libi se mi asi vic Pohoda. Maji ji i pro neomezeny pocet uctovanych firem. Po slevach urcite koukat budu - diky za tip. Holky jeste jedna vec - nechtelo by se vam nektere, co delate v Pohode, mi ji ukazat a vysvetlit? O podminkach bychom se urcite nejak domluvily.

To ti vysvětlí na zákaznické lince, vše co nebudeš vědět, tě navedou, jsou tam ochotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
5.11.15 12:04
@HanaPysna píše:

Odkud jsi? Klidně do SZ.
Já mám Pohoda Komplet, jsem spokojená. Už v ní dělám od roku 2010. Nemám vyzkoušenou skladovou evidenci, tu zatím naštěstí nikdo nepotřeboval.

• Citovat
  • Upravit
787
3.7.17 17:38

Mám dotaz…dnes jsem byla na pohovoru. Zaměstnavatel by mě vzal, budu zadávat data do účetního programu pohoda. Jak složité je to pro začátečníka? Jde o dodací listy, faktury, sklad. hospodářství. NE mzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
3.7.17 18:55

@Sazkarka Já dělám všechno, kromě skladů a je to pohoda :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
787
3.7.17 19:00
@Kobea píše:
@Sazkarka Já dělám všechno, kromě skladů a je to pohoda :mrgreen:.

tak máte praxi, ale já tohle nikdy nedělala. Prý se to za týden naučím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36697
3.7.17 19:02

Helios je mohutný podnikový systém.
Jestli vám něco říká třeba SAP, Bahn… snaží se jim dělat konkurenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
3.7.17 19:10
@Sazkarka píše:
tak máte praxi, ale já tohle nikdy nedělala. Prý se to za týden naučím:-)

Není to těžké. Při denodenní práci to budeš mít za chvíli v paži. Chce to zvyknout si. Já už jsem pár programu vyzkoušela a ta Pohoda rozhodně patří k tomu komfortnějšímu. I když bych taky něco vylepšila 8).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat