Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Víš já si to založila pře 6 lety abych diskutoval s ostatníma když jsem čekala Tomíka který nám po porodu zemřel a od té doby jsem neměla čas ani chuť jsem chodit natož psát příspěvky. sorry
Tak třeba měl v autě dítě, spadl mu dudlík na zem, on ho olízl a dal zpět třeba dítěti (jinak jsi ho zrovna viděla v té fázi, kdy dudlík ocuclal, aby jej zbavil nečistot) ![]()
Úplně vidím toho chlapa, jak přijde domů a říká manželce: „Hele, co se mi dneska stalo - našemu mladýmu vypadl během jízdy dudlík, tak jsem mu ho ocumlal, ať ho nemá špinavej. Ženská, co jsem kolem ní zrovna projížděl na mě koukala jak puk a kroutila hlavou. Vypadala jako když vidí Marťana a ne chlapa s dudlíkem,… no, ale tak snad to není taková ta epipka, co kvůli tomu hned založí diskuzi na nějakým portálu…“ ![]()
Hmmm, tak to jsem uchyl prvni kategorie. Uz tolikrat se stalo, ze mlade zahodilo dudlika na podlahu v aute. A uz tolikrat jsem si ho strcila do pusy, nez jsem ho dala mladeti ![]()
@Petrusska007 píše: Úplně vidím toho chlapa, jak přijde domů a říká manželce: „Hele, co se mi dneska stalo - našemu mladýmu vypadl během jízdy dudlík, tak jsem mu ho ocumlal, ať ho nemá špinavej. Ženská, co jsem kolem ní zrovna projížděl na mě koukala jak puk a kroutila hlavou. Vypadala jako když vidí Marťana a ne chlapa s dudlíkem,… no, ale tak snad to není taková ta epipka, co kvůli tomu hned založí diskuzi na nějakým portálu…“
Jo ![]()
@plysacekmysak
jestli je chlap s dudlíkem v puse nejstrašnější věc, jakou jsi kdy viděla, považuj se za šťastnou ![]()
@Fjodorka píše:tak snad ti tím moc neublížil, deviant jeden
Hele… Jako nikdy nevíš.. Třeba to byl chlap, který si pod dudlikem představoval svůj vlastní penis a nechal se unášet fantazii při jízdě autem v jedno nedělní odpoledne ![]()
@plysacekmysak píše:
Ahoj holky představte si co se mě dnes stalo byla jsem uspat malou v kočarku a jak jdu tak jede okolo auto a tam chlap s dudlíkem v puse fak hnus co se to tu mota
Dosti jsem se pobavila odpovědí některých zde zdejších
![]()
Teď vážně: spousty okolností kolem dudlíku mohli nastat, takže tohle by mě určitě nechalo chladnou. Pořád budu tvrdit, že domněnka je velice silná a může toho spoustu ovlivnit.
No me se stalo v mhd, ze chlapovi lezly cely koule ze zipu kalhot.hnus. jsem myslela, ze to je skryta kamera ![]()
@Bůča píše:
No me se stalo v mhd, ze chlapovi lezly cely koule ze zipu kalhot.hnus. jsem myslela, ze to je skryta kamera
To jsem viděla mockrát ![]()