Učitelství pro mateřské školy

158
2.2.04 21:30

učitelství pro mateřské školy

Prosím, ráda bych začala studovat ped.fakultu obor učitelství pro mateřské školy - nemáte někdo nějaké zkušenosti, co se týče přijímacích zkoušek, kombinovaného studia a apod. (České Budějovice, Plzeň, Praha). Za všechny odpovědi předem díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
2.2.04 23:48

Ahoj Milo,

maximálně bych mohla sehnat nějaké informace o kombinovaném studiu učitelství MŠ na Ostravské univerzitě. Asi moc daleko, že?

Pa, Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
3.2.04 00:16

Daleko, ale i tak budu ráda! Díky M. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.2.04 18:31

V Praze se na Pedagogické škole otevírá kombinované studium. Do konce února je nutno podat přihlášku a zaplatit 500,– na účet školy. Informace získáš na internetu - na www.seznam.cz do vyhledávače zadej kombi nované studium a pedagog. školu tam určitě objevíš.

Já o tomto studiu také uvažuji, tak třeba se tam potkáme.

Hodně štěstí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.2.04 17:47

Jinak jako ucitelka v materske skole ti staci stredoskolske vzdelani a tou je napr. primo stredni pedagogicka skola, obor ucitelsvi v materske skole. Kdyz budes mit vysku, budes sice mozna chytrejsi, ale na platu a kvalifikovanosti ti to bohuzel neprida, nebot na tuto pozici ti opravdu staci pouze stredni skola.

Na te stredni pedagogicke si muzes udelat dvouletou nastavbu dalkove.

Andrea - ucitelka v MS

• Citovat
  • Upravit
158
4.2.04 19:07

Andreo, díky za rady, bohužel nejsem z oboru. Můžeš mi poskytnout více informací o té střední škole - kde bych mohla dálkově udělat nástavbu. Díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ingrid13
11.7.10 22:14

Ahoj,
já zrovna nastoupila do 1.ročníku na Pedag.fakultu do Ostravy obor učitelství pro mateřské školy a jsem na vážkách,zda to studovat či nikoliv. Prosím tě můžeš mi přiblížit co obnáší toto studium? nebo jakékoliv informace o tomto oboru? Děkuji moc.
 Ingrid

• Citovat
  • Upravit
EEEE
8.11.10 17:57

A kde si můžu tu nástavbu udělat? Vadilo by, že mám dosud jiné vzdělání..? MŠ je ale můj sen..

• Citovat
  • Upravit
inlo
8.11.10 18:57

Je úplně jedno jaké je tvé předchozí vzdělání. Já studuji učitelství pro MŠ v Ostravě

• Citovat
  • Upravit
EEEE
9.11.10 12:06

No jo, ale abych to zvládala - když nemám žádné základy… V Hradci Králové nebo v Praze nějaká taková nástavba není..? Hlavně v té praze by mě to zajímalo…

• Citovat
  • Upravit
me
25
14.2.11 13:26

Holky nestudujete některá uč.pro MŠ dálkově v Olomouci?Jak je studium náročné?Myslím hlavně tělocvik,hudebka, cizí jazyk?Zatím neumím na nic hrát,je to těžké naučit se ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-a-r-k-e-t
6.3.11 15:51

učitelství pro MŠ

Andrejko, chci se zeptat, kde je ta škola dálkově na dva roky? Já se chci hlásit na střední pedagogickou do Zlína, ale je to na tři roky…Děkuji moooc :-)

• Citovat
  • Upravit
lumu
6.3.11 18:30

to učitelství v Praze https://is.cuni.cz/…ij/index.php?…

každopádně si myslím, že už nejde poslat přihlášku :nevim: já jsem se hlásila na speciální pedagogiku

• Citovat
  • Upravit
Janka7
22.3.11 10:50

Vidím, že se tady rozjela už před časem slibná diskuze, ale nic z toho. Ozve se někdo, kdo nám napíše, jaké je studium tohoto oboru, ať už na jakékoliv škole? Střední či vysoké, jak je to s nástrojem, popř. někdo z uchazečů, jak se připravuje na přijímačky?

• Citovat
  • Upravit
66
3.4.11 22:13

Pozor od roku 2014 bylo schváleno, že všechny učitelky v MŠ budou muset být vysokoškolsky vzdělané. Taky jsem se o to zajímala. V Hradci Králové se to dá studovat na pedagogické fakultě a jsou tam i dle mého názoru pohodové přijímačky. Jen pohovor na téma proč chcete pracovat ve školce. Hru na nástroj snad nepožadovali, alespoň jsem se o něm nedočetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze