Ucpané karpály

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43029
16.6.13 20:35

@Mafina5 to je dost nejednoznacne, muze to byt asi cokoli od nejakeho zanetu slACH V RUCE + NAMOZENI po krcni pater asi doprucuji zobat neco od bolesti a pockat, jak se to vyvine - nedky se za par dnu priznaky pozmeni a pak je jasneji. Ale s tou rukou pod polstarem jsi to myslim odhadla dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.6.13 21:53

Aha, díky moc. To se budu muset nějak přeučit spát jinak. Ale když na zádech já chrápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
18.6.13 13:59

Ahoj holky, taky se trochu vetřu.

poslední dobou se mi kříží prsty, hlavně levá ruka. Zbrní mi tak že s nimi třeba půl hodiny nic neudělám. Nenarovnám, neudělám s tím nic. A k tomu mi střílí bolest až do ramen - podél paže od ruky.
(moje mamka na karpalky trpěla - jestli si pamatuji dobře, měla to několikrát i v sádře)
a sestra to má horší - jde ji to až na páteř. Myslíte že mám to samé?

Budu asi muset k obvodnímu pro žádanku a pak asi někam k dr. že?
(nejsem v tom zběhlá, omlouvám se, doktory skoro nenavštěvuji)

děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.9.13 18:40

dotaz

Zdravim. poradi mi nekdo co delat dal kdyz mam ucpane karpaly v krcni casti a nepomohla mi ani rehabilitace ani elektro lecba? uz to trva pet mesicu ty problemya doktor mi ted rekl at dojdu za pul roku nna kontrolu ze se to spravi. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Guliet
12.11.13 19:00

Ahoj dneska mi doktor oznamil že mam karpaly jemi pouze let a bojim se dělam těžkou praci v zavodni kuchyni a potřebuju něaky rady aby se mi to zlepšilo a ja se vyhla operaci,,, diki moc

• Citovat
  • Upravit
1
1.6.20 12:35

Manžel - v noci se budí - má necitlivé konečky všech prstů a pobolívá ho loket. Jsou to karpály?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí