Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Mafina5 to je dost nejednoznacne, muze to byt asi cokoli od nejakeho zanetu slACH V RUCE + NAMOZENI po krcni pater asi doprucuji zobat neco od bolesti a pockat, jak se to vyvine - nedky se za par dnu priznaky pozmeni a pak je jasneji. Ale s tou rukou pod polstarem jsi to myslim odhadla dobre ![]()
Aha, díky moc. To se budu muset nějak přeučit spát jinak. Ale když na zádech já chrápu ![]()
Ahoj holky, taky se trochu vetřu.
poslední dobou se mi kříží prsty, hlavně levá ruka. Zbrní mi tak že s nimi třeba půl hodiny nic neudělám. Nenarovnám, neudělám s tím nic. A k tomu mi střílí bolest až do ramen - podél paže od ruky.
(moje mamka na karpalky trpěla - jestli si pamatuji dobře, měla to několikrát i v sádře)
a sestra to má horší - jde ji to až na páteř. Myslíte že mám to samé?
Budu asi muset k obvodnímu pro žádanku a pak asi někam k dr. že?
(nejsem v tom zběhlá, omlouvám se, doktory skoro nenavštěvuji)
děkuji za radu
Zdravim. poradi mi nekdo co delat dal kdyz mam ucpane karpaly v krcni casti a nepomohla mi ani rehabilitace ani elektro lecba? uz to trva pet mesicu ty problemya doktor mi ted rekl at dojdu za pul roku nna kontrolu ze se to spravi. dekuji
Ahoj dneska mi doktor oznamil že mam karpaly jemi pouze let a bojim se dělam těžkou praci v zavodni kuchyni a potřebuju něaky rady aby se mi to zlepšilo a ja se vyhla operaci,,, diki moc
Manžel - v noci se budí - má necitlivé konečky všech prstů a pobolívá ho loket. Jsou to karpály?