Ucpané slzné kanálky - operace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
19.4.13 20:40

ucpané slzné kanálky - operace

Holky moc prosim o radu dnes nas obednaly na operaci vlozeni kanili na 9.6.2013 kotorka mi dnes rikala ze to nic není trva to chvilicku ale ze nu nekde bude koukat kousíček kanili a budu ho muset hlidat celou dobu aby si to nevitrhnul muze te mi to někdo nejak priblizit kde co a jak bude koukat?? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.4.13 20:46

Ahoj, byla na tom moje neteř a koukalo jí to z nosu. Byl to takový provázek. Chudince to vůbec nepomohlo :cert:. Držím palce, aby vám to pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.4.13 20:53

No ja tu ted na netu cetla ze to bude koukat nekde u ocicka a bude to prisite za ocni vicko to me jako zdesilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.4.13 20:55

Jak mas stare dite? ma ty kanalky uplne ucpane? moje dcera mela taky problemy…po prodiskutovani s vice odborniky jsem operaci naprosto zavrhla…v hodne pripadech to pomaha jen docasne..ale zalezi jaky ma problem a co jste jiz vyzkouseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
19.4.13 20:58

Ja na tom jako dítě byla. Nic si nepamatuju a pomohlo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.4.13 21:05

@mikitaa malému je 10mesici mel 8krat pruplach a 8krat sondaz leve je v poradku a prave je pry hodne srostly :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
19.4.13 21:11

Ahoj syn měl od narození zahnisané očička. Na očním v Brně mu oči proplachovali, měli jsme aspoň 7 antibiot. kapek i víckrát po sobě a nic nezabírá. Sondovali mu to, také nic tak nás objednali na 10.6 na operaci. Malý má, ale pořád rýmu, vůbec nevím jak se ji zbavit.Na netu jsem četla, že si děti i třely oči a nic se jim nestalo.Budu sem také nahlížet ať vím do čeho jdeme. Poctivě masíruji a žádné zlepšení..:( příští týden jdu zas na kontrolu, protože mi řekli, že si mám už jen koupit omnisan baby a vytírat to oko.Ale po noci ten hnis je v oku zaschlý, tak si nechám napsat další kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.4.13 21:12
@kikinda píše:
@mikitaa malému je 10mesici mel 8krat pruplach a 8krat sondaz leve je v poradku a prave je pry hodne srostly :,(

ach jo…no ja nevzala dceru nikdy ani na pruplach prave ze mi rikaly ze se tim muze kanalek i narusit a pak to sroste vic…nam nejvic ze vseho pomohly masaze, ktere nas naucil ocar…svetlik..hermanek…pul roku se s tim trapila, davali jen atb a nabizeli pruplachy..pak jsme nasli ocare paradniho, doporucil masaze a ruzne bylinky a obklady..a do mesice byl klid! ale jestli to ma vylozene nejak od narozeni srostle…tezko rict..to musi posoudit odbornik…ale neverila bych jednomu…ja teda doktorum vubec vesmes neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.4.13 21:17

@kirisityna no dnes mi dr rekla ze az mu to udela tak nekde mu bude kousek te kanyly koukat ale teda nevim kde jo prave ze midnes dr rekla ze se od malého tri mesice nehnu a krok ve dne vnoci aby to to nevyrval ze budu muset byt porad u nej a davat velky pozor to si teda neumim představit to jako vnoci budu stat nad postýlkou prtoze se nahoudou muze vzbudit a vytrhneto nebo nebudu moc jit ani na zachod nedej boze uvarit to u nej budu jen cele dny a noc sedet jestli jo tak to maj krasne vymyslene pro deti to teda nevim jak tohle zvladnu ještě když mam triletou holcicku která potřebuje abych ji uvařila vyprala malovalasi sni no to jsem stoho uz ted na prasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.4.13 21:42

U nás taky naštěstí zabraly masáže, ale až se jich ujal manžel:-) Ale problémů je asi víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.4.13 21:46

Ahoj
Už je to pár let, tak si to nepamatuju přesně, ale…
Náš nejmladší měl pořád zahnisané obě oči. ATB nepomáhaly, masáže byly na nic, průplach vůbec nešel. Byl s tím na operaci. Trvalo to chviličku. Ale nic mu nikde nečouhalo. Prostě mu to „prorazili“ a dobrý. Měl 9 nebo 10 měsíců. Od té doby má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.4.13 22:26
@hofka píše:
U nás taky naštěstí zabraly masáže, ale až se jich ujal manžel:-) Ale problémů je asi víc.

no oni ty masaze musi byt docela brutalni aby to zabralo…me to doktor taky vysvetloval na nekolikrat…ale jak rikas…neni to vzdy tak jednoduchy…tak hlavne at to pomuze!! drzim palec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
19.4.13 22:38

Mam strach, ze mame to same. Male hnisaly ocicka od narozeni, pak ji pri vyteru nasli zlatyho stafylokoka. Tak mekga ATB, tak se to vylecilo, jenze levy ocicko zaclo hnisat zase :( rano ho ani nemohla otevrit, jak bylo slepene :,( tak dostala na ocnim jina ATB a ze mame masirovat ajestli se to nezlepsi, budeme muset na pruplach nebo rovnou sondaz. Levy se po tydnu zlepsilo, ale ted ji zacalo tect z praveho :zed: taky jsem koupila Omisan a masiruju a doufam, ze to rozmasiruju. Nerada bych malou stresovala zbytecne :nevim:
@kikinda cetla jsem o tom, ze kouka kousicek te kanylky ze slzneho kanalku ve vnejsim koutku, ale kdyz se to udela spravne, mimco o tom ani nevi a po nejake dobe se to vynda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
20.4.13 09:31

@kikinda teda mě nic takového neřekla, se ji v týdnu zeptám. Podle mě, ale to bude jen trošičku vidět v koutku oka. Napis si na google kanylace slzných kanálků a vyjedou ti fotky a tam to jde jen trošku vidět. Nebo mrkni na slzne-cesty.cz tam to je vyfocené zblízka. Kdyby to mělo být tak jak ti to dr řekla, tak to bych nezvládla, také mám doma skoro 4 letého. Jak děláte ty masáže, pokaždé slyším něco jiného. třeba nám to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
20.4.13 09:33

Jak dělal manžel ty masáže? Nevím jestli je dělám dobře, každý doktor mi řekl jinak. Malý se mi už docela brání jak jde o oko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí