Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer, prosím co dát dcerce na ucpaný nos?
mořská voda a olynth nějak nezabírá, malá to má i v očích uplně uplakama a červenej nos a teče ji z nosiu. má to ted takto porvé většinou za 3 dny to přešlo, ted zatim ne. teplotu nemá.
ale nechce jíst a je unavena.
v pondělí s ní zaběhnu k doktorce.
myslíte že ji dá antibiotika? doted žádné neměla.
Ja teda k doktoru s rymou nebeham ![]()
Pokracovala bych v lecbe jak pises a pokud by se nehorsila tak v pondeli uz bude urcite lepsi…
Dobrý večer, my máme to samé už od pondělka, navíc jsme měli teda horečky do středy. U doktorky jsme byli brala jí krev s prstíku a prý dobrý v pondělí jdem na moč tak jsem zvědavá, podle mě něco řádí protože ta rýma je opravdu strašná nejde rozkapat ani pořádně vysát, je unavená a za celý den nic nesní dokonce ani sinupret nám moc nepomohl. Ale určitě bych zašla k doktorovy na něaké odběry a tam zjistí jestli to je na antibiotika nebo ne.
@irca11 No sice jsi mi neodpověděla co má v těch očích ale každopádně nic nepokazíš kapkama Zyrtec, nebo Fenistil, příp. Claritin sirup. Mělo by to ulevit jak při infekční tak alergické rýmy. Pokud ma v očích hnis tak Ophthalmo septonex a nasledně lékaře.
A může se alergie projevit únavou a nechut k jídlu? plus rýma, slzení v očích? a jaká bývá rýma spíš hlenitá nebo vodová? Děkuji za odpovedi
@bidiger Spíš vodová, ale pokud jste měli i horečky tak to nebude alergie.
@Ainy oči ma uslzené tak jsem to mylslela jaksi je tře i ten nos
@irca11 Přidej ten Zyrtec nebo něco a pokud se ti nebude zdát do pondělí lepší tak s ní zajdi k Dr. Ale na atb to nebude, spíš nějaká viróza. Je toho teď plno, taky prskám a soplím ![]()
Pávě se ptám protže to má ted tak hodně tu rýmu poprvé, tak uvidím v pondělí tak kdyb alespon jedla. také nechci jít k dr.jen s rýmou.
@Ainy ty leky doma nemam zirtek a ten sirup je volně prodejný?
fenistil doma mám tak dám.
@irca11 Vše co jsem psala je volně prodejné. Ale jestli dáš Fenistil tak k tomu už nic nekupuj. Myslela jsem buď to nebo to ne všechno najednou ![]()
@Ainy jj děkuji, tak snad fenistil a kapky do nosu zaberou.ale i u kapek do nosu je psane jen pouřívat pár dnu. a dnes je ma 4 den.