Uječené miminko

136
1.10.19 16:57

Uječené miminko

Ahoj holky, jdu si pro radu. Jsem hotová. 4 měsíce skoro bez spánku, stres a nervy. Malej má 4 měsíce. Jako každého kluka ho trápí prdy a kakání - obojí pomáhám rourkou. Po mliku dost často ublinkava. Jen v noci jak je v klidu to v něm vydrží. Co mě ale trápí je jeho šílený ječení. Že začátku vše v pohodě, po cca 2 měsících to začalo. Řvaní pred každým spaním. Teď už je to méně. Přes den se mu musím nonstop věnovat. Jinak opět řev. A už nevím co dál.. Přejde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
1.10.19 17:12
@LLucikkk píše:
Ahoj holky, jdu si pro radu. Jsem hotová. 4 měsíce skoro bez spánku, stres a nervy. Malej má 4 měsíce. Jako každého kluka ho trápí prdy a kakání - obojí pomáhám rourkou. Po mliku dost často ublinkava. Jen v noci jak je v klidu to v něm vydrží. Co mě ale trápí je jeho šílený ječení. Že začátku vše v pohodě, po cca 2 měsících to začalo. Řvaní pred každým spaním. Teď už je to méně. Přes den se mu musím nonstop věnovat. Jinak opět řev. A už nevím co dál.. Přejde to?

Přejde. Přijdou jiné radosti. Vítej do světa matek. Zkusila bych nosit, dávat na bříško, aby se vyprděl. Syn mi ublinkával do půl roku. Pak se začal lézt, vyrostlo mu pár zubů a byl to úplně jiný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.10.19 17:15

Já už mám dítko druhé. U prvního jsem tohle nezažila. Řekla bych, že si to teď vyziram za oba. :? Ale tohle je šílený. Sousedi si stěžují, že ho prý snad biju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
1.10.19 17:23
@LLucikkk píše:
Ahoj holky, jdu si pro radu. Jsem hotová. 4 měsíce skoro bez spánku, stres a nervy. Malej má 4 měsíce. Jako každého kluka ho trápí prdy a kakání - obojí pomáhám rourkou. Po mliku dost často ublinkava. Jen v noci jak je v klidu to v něm vydrží. Co mě ale trápí je jeho šílený ječení. Že začátku vše v pohodě, po cca 2 měsících to začalo. Řvaní pred každým spaním. Teď už je to méně. Přes den se mu musím nonstop věnovat. Jinak opět řev. A už nevím co dál.. Přejde to?
Časem se to zlepší…holt máš náročné dítě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.10.19 17:31

No jo holky. Ale já neudělám nic. O tom, že se v klidu vycuram si můžu nechat zdát. O spánku to samé. Denně boucháji sousedi. A já už ani nevím čím ho zabavovat, protože vše je u nás na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
1.10.19 18:01

Nemůže mít reflux?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.10.19 18:16

Reflux jsem nezjišťovala. Byli jsme i v Motole, kvůli pomáhání s kakáním a prdy a nic nám neřekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
1.10.19 18:23

Davej ho spat na bricho. A pri kojeni ho naval briskem hodne na sebe at se vyprdi. Satkuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
1.10.19 20:30

V Motole je i poradna pro uplakané děti. Pokud blinka, tak klidně reflux mít může. Já mám 5tydenni mimčo s refluxem a umí taky pěkně ječet, ale příčina je reflux. Blinka vážně dost. Pomáhá nam klínek v postýlce..v kočárku, případně nošení v ergo nosítku a pomalá manipulace. Taky se snažím byt v klidu..aby byl v klidu i malý. Jinak pro neklidné děti se doporučuje zavinovani.. náš malý to úplně nemusí..ale má kolem sebe kojící polštář. Dobře mu tak dělá poloha na tygrika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.10.19 09:06

Na bříšku je přes den. Ale moc se mu to nelíbí a dlouho nevydrží. Nechce spinkat ani na boku. Preferuje jen záda. Starší syn to měl zas naopak. Úplný opak. Proto jsem tak vyřízena. To blinkani je častější přes den, v noci jak je v klidu, udrží všechno. Občas blinkne více, někdy je to jen takovej potůček. Ale i tak je to víc jak lžička, co píšou při refluxu. Kdyby náhodou, jak to řešit? Nějaké speciální mlíčko, kapky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.10.19 12:31

@LLucikkk mame stejne miminka :mrgreen: akorat ze mala na brisku strasne rada spinka a vydrzi tak spinkat mnohem delw nez na zadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.10.19 12:42
@Nikol23 píše:
@LLucikkk mame stejne miminka :mrgreen: akorat ze mala na brisku strasne rada spinka a vydrzi tak spinkat mnohem delw nez na zadech.

Já ho na bříško zkouším přes den, ale nic moc. Sice natahuje kolínka že by utekl, ale tím končime a řev. Možná teď jak má trochu rýmu se mu špatně spí, ale těžko říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.10.19 13:20
@LLucikkk píše:
Na bříšku je přes den. Ale moc se mu to nelíbí a dlouho nevydrží. Nechce spinkat ani na boku. Preferuje jen záda. Starší syn to měl zas naopak. Úplný opak. Proto jsem tak vyřízena. To blinkani je častější přes den, v noci jak je v klidu, udrží všechno. Občas blinkne více, někdy je to jen takovej potůček. Ale i tak je to víc jak lžička, co píšou při refluxu. Kdyby náhodou, jak to řešit? Nějaké speciální mlíčko, kapky?

S tím refluxem je to bída, oni pak mají v pusince pachuť a palí je žáha, pokud se dostanou nahoru i žaludeční šťávy. Přeju pevné nervy, ono většinou nezbyde nic jiného než počkat až to přejde, některé děti blinkají fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.10.19 19:53
@libertado píše:
S tím refluxem je to bída, oni pak mají v pusince pachuť a palí je žáha, pokud se dostanou nahoru i žaludeční šťávy. Přeju pevné nervy, ono většinou nezbyde nic jiného než počkat až to přejde, některé děti blinkají fakt hodně.

Je to děs. Občas Blinka i vodu. :,( Je mi ho líto, člověk by mu tak rád pomohl a zároveň měl klid od věcného řvaní a bouchání sousedů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí