Tmavě hnědá stolice u miminka

151
29.9.19 21:25

Tmave hneda stolice u miminka

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli nekdo nema zkusenost. Syn, 2 mesice, plne na UM od 14dni po narozeni, do ted vse ok, jime Sunar allergy care, vzdycky z ni mel takovej skoro prujem, ale zluto hnedou stolici, byli jsme i na sterech a vse v poradku. Ale posledni 2 dny ne a ne se vykakat a kdyz si trosku uprdne tak ma v plinecce hodne tmave hnedy flek. Nikde jsem nenasla, co by to mohlo znamenat u miminka na UM, proto se ptam jestli nekdo nevi a nemel to same. Uz asi tyden trpi na rymu, je nachlazenej tak jsem premyslela jestli to nemuze byt tim, davam akorat Libenar, ted jsem jeste zacala davat opet Espumisan do jidla, protoze ho bolelo brisko. Jinak papa krasne, spinka krasne, vypada spokojene. Je ale divny, kdyby to mel z nachlazeni tak uz to ma prece tyden a ne posledni 2 dny, ne? Moc dekuju za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
29.9.19 21:55

Zkus jiné mléko :think: :think:, může to být či nemusí, tím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
29.9.19 22:30

@tumpach predtim to nemel a to mlicko ma uz dost dlouho a je na nem spokojenej a jsem rada, menili jsme totiz uz 2× a tohle konecne sedlo. Spis jsem chtela vedet jestli mam pladit ze by mohlo byt neco spatne nebo to je normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
29.9.19 22:57

Ahoj, malá měla taky hnědou a tuhou slolici po sunaru a vždycky hodně tlačila, pak jsem dávala nutrilon a hami a to už měla stolici normální a začala jsem mezitím dávat čaj a vodu, možná i tím se to zlepšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.10.19 07:53

@vcelka98 no praveze nam to driv nedelalo tak nevim kde je problem..myslela jsem ze to prejde samo, ale porad to ma, ted dokonce tmsve hnede..sle jinak je spokojenej tak nevim. Bylo mi receno ze vse hned hrotim, tak pockam do zitra k doktorce.

edit adminom - zmazaná fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky