Lepší spánek po večerní kaši?

131
29.9.19 10:27

Lepší spánek po večerní kaši?

Ahojte maminky, máme doma chlapečka 4mesice a týden, cca dva týdny uz dokrmujeme UM Hipp, jelikož málo pribiral. Prikrmy zatim ještě nedávám, ale asi brzo začneme. V noci spí nic moc, usíná kolem 8.hodky, vzbudi se kolem 11. potom kolem 2. a potom kolem 4 ci 5.hodiny a budicek něco kolem 6.pul 7. Někdy třeba i hodku nespi a nemůže zabrat. V noci kojim tak max 5min a zase usne. Když mu dam UM vypije cca 70ml a spí dal a stejně se zase vzbudi v ten svůj čas. Zkoušela jsem dát kasi na noc od Hipp první kaše, po lzickach to skoro vůbec nešlo a přes flašku vypil tak 70ml ani ne a potom chtěl ještě UM zase a to dal tak 60ml. a zase kolem 11 se vzbudil. Spaly vám ditka po kasi lépe? Že prostě zaplácly žaludek a lépe spinkaly? Nebo zkusit třeba jinou ze by mu chutnala? Staršímu jsem dávala od Sunarku jak byl maly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
29.9.19 10:29

Ne, u nás na noční spaní nemělo vliv nic co předtím snědl. Některý děti po té kaši naopak spí ještě hůř, protože jim to zaplacne žaludek a pak je bolí bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
29.9.19 10:34

Mam malyho castecne na hipp a castecne na mm. je jedno, co mu na noc dam, jestli jen mm nebo jen hipp nebo mm a dokrm hipp. spi mi celou noc. no a ta kase mu muze spani jeste zhorsit, muze ho bolet bricho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
29.9.19 10:39

No u nas přesně spaní bylo po kaši horší neboť ji bolelo břicho. Musela jsem s kaši asi na 2 měs přestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
29.9.19 10:48

U nás kaše vliv na spaní neměla. Budil se pořád stejně, ale bříško ho nebolelo. Bohužel někdo spí celou noc a někdo ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.9.19 10:59

@lolaOV Ne nespal po kaši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
29.9.19 11:13

Taky žádný vliv, budil se furt stejně. Doteď 15M je úplně jedno, jestli se večer nafutruje k prasknutí, s železnou pravidelností se noc co noc budí furt stejně na mliko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.9.19 11:29

Ne, vliv to nemelo vubec zadny. Nekdy to sice zabere, ale tak v 99% spanek s timhle vubec nesouvisi.
Mam kamaradku, u ktere zabralo nasazeni prikrmu, ale co rikala, dite ji spalo celou noc, pak se zacalo budit, pridala prikrmy a zase spalo. U deti, co nespaly predtim, to vetsinou nezabere, aspon co vim ze sveho okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.9.19 11:41

Kupuji kaši od Hami první kaše krupicova a ta je moc dobrá. Ostatní kaše mi děti vůbec nechtěli :) a nam tedy pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
29.9.19 13:26

U nás kaše nemá vliv, když jsem dala poprvé bolelo ho břicho, dva mesice jsem pockala, bricho sice neboli ale budi se porad stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.9.19 13:34

Kaše vliv neměla, kolem myslím 6. měsíce „spal“ celou noc a od devátého měsíce si sám zrušil i večerní mléko v 11 večer. Takže teď dostane v půl sedmý kaši Sunarek, v půl devátý usne a další jídlo je v 7.30 ráno mléko nutrilon po probuzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí