Vdechnutí Baby calm

1806
27.9.19 19:24

Vdechnuti Baby calm

Ahoj holky můj 3m chlapecek vdechl dávku asi 10 kapicek baby calm. Hodně kaslal.. a kašle občas i teď už je to asi 3 hodiny. Volala jsem na pohotovost a řekli že kašlat bude, že se to tam podrazdilo.. No ale na netu jsem našla několik hororovych případů… není tu někdo kdo by mě spíše uklidnil. Zažil to někdo a bylo vše ok? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
27.9.19 19:37

Nase holcicka vdechla minimalne 2 x co si vzpomenu…vzdycky kaslala a vztekala se a treba i nechtela pit..s dalsim kojenim se to vzdycky uklidnilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
27.9.19 19:41

Je to tekutina, tak bych byla v klidu. Horsi by bylo nejake jidlo či nejaly maly predmet. Tekutinu vykasle…bude to dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 20:25

Mne takhle synek vdechl Hylak (ale o dost mensi mnozstvi). Ihned zacal kaslat a kasel se rozjel dalsi den, az prokaslal intenzivne asi 2 tydny. Take jsem volala hned na pohotovost, dokonce jsem tam i jela, aby si ho poslechli, pote jsem sla pro dalsi nazor za nasi obvodackou a vsichni mi dokola rikali, ze aspirace je velice nepravdepodobna a ze se jedna jen o virozu… nechtelo se mi verit te casove souhre…a za 2 tydny byl kasel opravdu pryc. Nutno podotknout, ze to byly 2 nejdelsi tydny meho zivota, plne nervu… Drzim palce, urcite to bude dobre! :-)

• Citovat
  • Upravit
3155
27.9.19 20:43

Já vám poradím nečíst hororové články na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.9.19 20:59

Ježíš to se mi stalo, pět minut hrůzy, lapal po dechu 8o pak si naštěstí krknul a brala jsem to, že je vyhráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.9.19 21:14

Taky se nam to bohuzel stalo… na nekolik vterin prestala dychat. Byla to hruza, od te doby babycalm nedavame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
28.9.19 10:37

Tak sem tam ještě zakašle.. ale asi taky dobrý..  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.9.19 10:42

@Venesí to bude dobrý :hug: ale jako můžu ti říct, že do ruky rohlík, jablko nedej bože kuličku vína dítěti fakt nedávám a nebudu asi do pěti let :mrgreen: teď je tu diskuze, že čtyřletá ji jenom mixovane, no máme nakročeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
28.9.19 14:10

@Bubla Bůčková to mě teprve všechno čeká, tak uvidime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie