Vrásčité a vystouplé čelo u miminka

2
27.9.19 08:34

Vrásčité a vystouplé čelo u miminka

Dobry den holky i kluci :) mam, mozna pro nektere zvlastni tema, ale pred mesicem se nam narodila dcerka, rodila jsem 41tt, a ma hodne vystouple celo a take hodne vrascite, hlavne kdyz kouli ocima. 8o Popravde, je to prvni dite a moc miminek nazivo jsem za svuj zivot nevidela, a s takovymto celem uz vubec ne. Mely jste to u sveho miminka nekdo? Nebo zmizne to nekdy, nebo se nam budou smat ze mame doma maleho Benjamina Buttona? :mrgreen: prikladam fotku pro predstavu. V porodnici ani pediatra nic nekomentovali, ale spis ja plasim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
27.9.19 09:07

@Majdik89 za prve foto nevidim. Za druhe takovy starosti a kuvajtskou naftu bych fakt chtela mit. Bud rada za zdravy dite a nevymejslej hovadiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.9.19 09:17
@Tarjei píše:
@Majdik89 za prve foto nevidim. Za druhe takovy starosti a kuvajtskou naftu bych fakt chtela mit. Bud rada za zdravy dite a nevymejslej hovadiny.

Jeej, to není vubec starost, spis me to zajímalo opravdu jako zajimavost. Vim ze je to kravina :) foto nevim proc mi nejde nahrat, asi velka velikost, vzdy se mi to sekne :think: nevadi…ale chapu, ze takoveto reakce se asi daly cekat, tak treba se nekdo najde, kdo mel taky takove mimco :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
27.9.19 10:43

Za měsíc bude vypadat zase úplně jinak. Já když porovnávám fotky z měsíce a teď ze čtyř, tak je to úplně jiný dítě. Je na světě krátce, ještě se vyloupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí