Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry den holky i kluci
mam, mozna pro nektere zvlastni tema, ale pred mesicem se nam narodila dcerka, rodila jsem 41tt, a ma hodne vystouple celo a take hodne vrascite, hlavne kdyz kouli ocima.
Popravde, je to prvni dite a moc miminek nazivo jsem za svuj zivot nevidela, a s takovymto celem uz vubec ne. Mely jste to u sveho miminka nekdo? Nebo zmizne to nekdy, nebo se nam budou smat ze mame doma maleho Benjamina Buttona?
prikladam fotku pro predstavu. V porodnici ani pediatra nic nekomentovali, ale spis ja plasim ![]()
@Majdik89 za prve foto nevidim. Za druhe takovy starosti a kuvajtskou naftu bych fakt chtela mit. Bud rada za zdravy dite a nevymejslej hovadiny.
@Tarjei píše:
@Majdik89 za prve foto nevidim. Za druhe takovy starosti a kuvajtskou naftu bych fakt chtela mit. Bud rada za zdravy dite a nevymejslej hovadiny.
Jeej, to není vubec starost, spis me to zajímalo opravdu jako zajimavost. Vim ze je to kravina
foto nevim proc mi nejde nahrat, asi velka velikost, vzdy se mi to sekne
nevadi…ale chapu, ze takoveto reakce se asi daly cekat, tak treba se nekdo najde, kdo mel taky takove mimco ![]()
Za měsíc bude vypadat zase úplně jinak. Já když porovnávám fotky z měsíce a teď ze čtyř, tak je to úplně jiný dítě. Je na světě krátce, ještě se vyloupne.