Oslava narození dítěte - dar?

Anonymní
27.9.19 12:00

Oslava narození dítěte-dar?

Ahoj, holky prosim vas. Pritel maji noveho kolegu asi necely rok tam je(ten kolega) a narodilo se mu dite, mame přijít l němu na panaka do restaurace-tak to prej řekl přitelovi, ktery byl zrovna sam v kancelaři, kde mu tohle řekl. Nevime tedy jestli něco brat s sebou? Přitel nevi jestli se mame jen stavit, nebo jestli je to vyloženě oslava… kolega byl z minuleho dne trošku ješte cinklej takze asi placl něco a podrobnosti zadne, :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2156
27.9.19 12:09

Kup něco, co by jsi sama chtěla dostat, může to být cokoliv. Já jsem třeba dostala krém od Weledy a dečku pro mimi a byla jsem nadšená, protože jsem to nečekala. Uděláš dobrý skutek a pošleš tak miminku i mamince dobrou energii, kterou rádi dostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
27.9.19 12:10

Tak drobností pro miminko se asi nic nepokazi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
27.9.19 12:25

Vždycky nosíme. Plenky, chrastítka, něco od Weledy, usínáčka.. A stejně tak jsme vždy něco takového dostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24156
27.9.19 12:40

Dala bych nějakou drobnost miminku, která by mě samotnou potěšila a i když maminku miminka neznám, přibalila bych tam i čokoládu pro maminku. Klidně bych na ni nalepila vzkaz, aby maminka věděla, že je pro ni. Přiznám se, že mě vždy hodně potěšilo, když někdo přišel na návštěvu a krom dárečků pro miminko, donesl i nějakou drobnost pro mě. A myslím opravdu drobnost, např. tu čokoládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 12:42

Dobře, děkuji vam. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
808
27.9.19 12:44
@elen-ka píše:
Dala bych nějakou drobnost miminku, která by mě samotnou potěšila a i když maminku miminka neznám, přibalila bych tam i čokoládu pro maminku. Klidně bych na ni nalepila vzkaz, aby maminka věděla, že je pro ni. Přiznám se, že mě vždy hodně potěšilo, když někdo přišel na návštěvu a krom dárečků pro miminko, donesl i nějakou drobnost pro mě. A myslím opravdu drobnost, např. tu čokoládu.

Přesně tak! I drobnost pro maminku, opravdu to potěší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
27.9.19 12:54

Balíkem plenek nic nezkazíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
27.9.19 12:55

Já bych určitě něco přinesla a chápala bych to tak, jakože jsme zvaný na oslavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
27.9.19 13:02

Urcite bych neco dala, i kdyby to nebyla vylozene oslava. Idealne neco univerzalniho, treba hydrofilni latkove pleny s peknym motivem, nebo jednoducha bodycka idealne trosku vetsi velikosti. To me osobne udelalo nejvetsi radost. Vyvarovala bych se detske kosmetice, dudlikum, hrackam, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.9.19 13:13

Teď to řešil muž, protože kamarádka porodila a neříkali pohlaví předem. Tak zatím nic osobního nemám. Poslala jsem ho s balením plenek, protože vím, že jede jednoráz. A pak jí dám něco osobního. Pokud se moc neznají, tak bych klidně volila ty plenky a něco k tomu. Darek pro maminku je určitě milej a mě by potěšil.
Divila jsem se ale my od pár kamarádů dostali přání a peníze v něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.9.19 13:22
@Anonymní píše:
Ahoj, holky prosim vas. Pritel maji noveho kolegu asi necely rok tam je(ten kolega) a narodilo se mu dite, mame přijít l němu na panaka do restaurace-tak to prej řekl přitelovi, ktery byl zrovna sam v kancelaři, kde mu tohle řekl. Nevime tedy jestli něco brat s sebou? Přitel nevi jestli se mame jen stavit, nebo jestli je to vyloženě oslava… kolega byl z minuleho dne trošku ješte cinklej takze asi placl něco a podrobnosti zadne, :nevim:

Já bych se kolegy zeptala, co pěkného má miminku donést :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.9.19 13:25
@Anonymní píše:
Ahoj, holky prosim vas. Pritel maji noveho kolegu asi necely rok tam je(ten kolega) a narodilo se mu dite, mame přijít l němu na panaka do restaurace-tak to prej řekl přitelovi, ktery byl zrovna sam v kancelaři, kde mu tohle řekl. Nevime tedy jestli něco brat s sebou? Přitel nevi jestli se mame jen stavit, nebo jestli je to vyloženě oslava… kolega byl z minuleho dne trošku ješte cinklej takze asi placl něco a podrobnosti zadne, :nevim:

Kup poukazku do dm, vždycky můžeš využít sama. Jinak weleda, kvalitní hezky barevné plenky toho není nikdy dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.9.19 13:27
@Shari81 píše:
Balíkem plenek nic nezkazíš ;-)

Jako pro maminku, co látkuje, nebo ji smrdí pampers (čtu to tu pořád) toho zkazis poměrně hodně :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.9.19 13:35
@Russet píše:
Já bych se kolegy zeptala, co pěkného má miminku donést :nevim:

No, to. kdosi zkusil na manžela a nepochodil. :lol: Myslíš že tohle chlapi fakt řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí