Oslava narození dítěte - dar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
27.9.19 13:40
@Bubla Bůčková píše:
Jako pro maminku, co látkuje, nebo ji smrdí pampers (čtu to tu pořád) toho zkazis poměrně hodně :lol: ;)

No, podle tvého popisu jsem 2v1. Ale za plinky jsem poděkovala a vyměnila s kamarádkama za něco jiného. A něco málo poslala dalším. Fakt mně nevadí, že cizí člověk neví jedno z toho, co jsi napsala. 8) Spíš se vždycky zasměju u babičky, ta všem prckum vždycky koupit balík a já ji nemůžu vysvětlit, že je pro nás zbytečný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.9.19 13:46
@P4ja píše:
No, podle tvého popisu jsem 2v1. Ale za plinky jsem poděkovala a vyměnila s kamarádkama za něco jiného. A něco málo poslala dalším. Fakt mně nevadí, že cizí člověk neví jedno z toho, co jsi napsala. 8) Spíš se vždycky zasměju u babičky, ta všem prckum vždycky koupit balík a já ji nemůžu vysvětlit, že je pro nás zbytečný :lol:

No poděkovala bych taky a neurazila se, kamarádky na výměnu pampersek mám nula. Ale koupit za tři stovky pěkný xkko tři plenky, by bylo mnohem lepší, i se to do restaurace nese lépe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.9.19 13:54
@Bubla Bůčková píše:
No poděkovala bych taky a neurazila se, kamarádky na výměnu pampersek mám nula. Ale koupit za tři stovky pěkný xkko tři plenky, by bylo mnohem lepší, i se to do restaurace nese lépe :mrgreen:

Jj, látkovou plinku pouzijes na x způsobů. To souhlasím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.9.19 14:14
@P4ja píše:
No, to. kdosi zkusil na manžela a nepochodil. :lol: Myslíš že tohle chlapi fakt řeší?

Ano, řeší. Ale asi ne tvůj manžel. I chlap je schopný koupit něco na mimino, pokud řeknu, kde to mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.9.19 14:18
@Russet píše:
Ano, řeší. Ale asi ne tvůj manžel. I chlap je schopný koupit něco na mimino, pokud řeknu, kde to mají.

Však to jasně. Muž mně spoustu věcí dovezl, když jsem potřebovala. Stačilo nasměrovat.

Ale pochopila jsem, žes radila ať se zeptá tatínka, co má miminku koupit. To si myslím, že většina tatínků ani neví, co doma na to mimco mají a co potřebuje. Pokud je to první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.9.19 14:23
@P4ja píše:
Však to jasně. Muž mně spoustu věcí dovezl, když jsem potřebovala. Stačilo nasměrovat.Ale pochopila jsem, žes radila ať se zeptá tatínka, co má miminku koupit. To si myslím, že většina tatínků ani neví, co doma na to mimco mají a co potřebuje. Pokud je to první.

No tak by se asi novopečený otec zeptal své zákonité, ne? Tu asi v práci nepotkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.9.19 14:52
@Russet píše:
No tak by se asi novopečený otec zeptal své zákonité, ne? Tu asi v práci nepotkají.

Nvm, mně to přijde zbytečně komplikované. Já bych s tím novopečeného otce a už vůbec maminku nezatěžovala. Vždycky se dá malá drobnost koupit i tak. Případně poukázka do drogerie nebo lekarny. Myslím, že od zapijeci oslavy kolegy se toho ani víc nečeká.

Něco jiného je potom návštěva doma, kde se třeba s kamarádkama domlouvame, co by se jim hodilo. Když už jsou doma zabydlené, tak už i mají přehled, co jim chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.9.21 09:43

dárek k narozeninám

Souhlasím, určitě je lepší vždy něco přinést, tím se nic nezkazí. A když nevíte zrovna co, jsou poměrně kreativní dárky k nalezení na internetu. My jsme nedávno šli na podobnou „oslavu“ a přinesli jsme jim plenkový dort od https://www.chupeto.cz/ . Nemusíte vyloženě nic vymýšlet, je to hezké, kreativní a určitě to udělá radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí