Ujep pf - kombinovaná forma studia
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ujep pf - kombinovaná forma studia
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenost se studium Pedagogické fakulty v Ústí, a to v kombinované formě a žádal si třeba na půl roku o individuální vzdělávací plán? Mám v září nastoupit do studia (Bc. již mám), ale v říjnu se nám má narodit náš malý drobeček. Než začnu obvolávat studijní oddělení, tak jsem se chtěla zeptat, zda někdo nemá zkušenost. ![]()
Díky. T.
Příspěvek upraven 06.03.22 v 18:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@tesulka11 píše:
Ahoj,chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenost se studium pedagogické fakulty v Ústí, a to v kombinované formě a žádal si třeba na půl roku o individuální vzdělávací plán? Mám v září nastoupit do studia (Bc. již mám), ale v říjnu se nám má narodit náš malý drobeček. Než začnu obvolávat studijní oddělení, tak jsem se chtěla zeptat, zda někdo nemá zkušenost.
Díky. T.
Mám zkušenost. Nedávno jsem dokončila bakalářské studium, které mi trvalo 5,5 let, kvůli dětem. V průběhu jsem porodila děti dvě. Stačilo požádat o rozložení studia prostřednictvím studijního oddělení. Chtěli pouze písemnou žádost a rodný list dítěte. Nadstandardní dobu studia jsem neplatila. Nedávno jsem se informovala, zda to půjde udělat i s navazujícím magisterským studem a bylo mi sděleno, že ano. Opět dodat rodný list, žádat o rozložení studia. Myslím, že si můžeš žádat i o další výhody, vše je napsané ve směrnici děkana. Jediná podmínka je, že v prvním roce musíš získat alespoň 30 kreditů. Běžně to bývá 45. Asi záleží na tom, na který obor se hlásíš. Já na speciální pedagogiku - poradenství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se právě hlásím na jednooborovou češtinu v kombinované formě. Tak snad mi to povolí také a nebudu muset rok se studiem čekat. Stačil by mi první semestr, abych nemusela do školy pravidelně pátky a soboty dojíždět, pak už bychom to nějak určitě zvládli.
Děkuji za info. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tesulka11 Ahoj, velmi vážně uvažuji o studiu právě jednooborové češtiny v kombinované formě na UJEP. Mohu se zeptat, jak jsi Bc zvládla? Mám z toho velký respekt, ale hrozně mě to láká. Problém je, že mám práci a dvě děti (1. a 3. třída). V tuto chvíli je to zatím jen můj sen a snažím se si zopakovat vše, co jsem zapomněla. Děti mají hodně kroužků, takže učení se dá věnovat při čekání na konec kroužku a po večerech. Ale stejně z toho mám obří vítr. Je to opravdu tak strašně náročné? Bojím se, že když budu čekat, až budou větší, už to můj mozek nepobere
.
Moc díky za zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit