Ujep pf - kombinovaná forma studia

2
6.3.22 18:01

ujep pf - kombinovaná forma studia

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenost se studium Pedagogické fakulty v Ústí, a to v kombinované formě a žádal si třeba na půl roku o individuální vzdělávací plán? Mám v září nastoupit do studia (Bc. již mám), ale v říjnu se nám má narodit náš malý drobeček. Než začnu obvolávat studijní oddělení, tak jsem se chtěla zeptat, zda někdo nemá zkušenost. :-)

Díky. T.

Příspěvek upraven 06.03.22 v 18:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
200
6.3.22 18:16
@tesulka11 píše:
Ahoj,

chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenost se studium pedagogické fakulty v Ústí, a to v kombinované formě a žádal si třeba na půl roku o individuální vzdělávací plán? Mám v září nastoupit do studia (Bc. již mám), ale v říjnu se nám má narodit náš malý drobeček. Než začnu obvolávat studijní oddělení, tak jsem se chtěla zeptat, zda někdo nemá zkušenost. :-)

Díky. T.

Mám zkušenost. Nedávno jsem dokončila bakalářské studium, které mi trvalo 5,5 let, kvůli dětem. V průběhu jsem porodila děti dvě. Stačilo požádat o rozložení studia prostřednictvím studijního oddělení. Chtěli pouze písemnou žádost a rodný list dítěte. Nadstandardní dobu studia jsem neplatila. Nedávno jsem se informovala, zda to půjde udělat i s navazujícím magisterským studem a bylo mi sděleno, že ano. Opět dodat rodný list, žádat o rozložení studia. Myslím, že si můžeš žádat i o další výhody, vše je napsané ve směrnici děkana. Jediná podmínka je, že v prvním roce musíš získat alespoň 30 kreditů. Běžně to bývá 45. Asi záleží na tom, na který obor se hlásíš. Já na speciální pedagogiku - poradenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.3.22 18:25

Já se právě hlásím na jednooborovou češtinu v kombinované formě. Tak snad mi to povolí také a nebudu muset rok se studiem čekat. Stačil by mi první semestr, abych nemusela do školy pravidelně pátky a soboty dojíždět, pak už bychom to nějak určitě zvládli.

Děkuji za info. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.22 14:06

@tesulka11 Ahoj, velmi vážně uvažuji o studiu právě jednooborové češtiny v kombinované formě na UJEP. Mohu se zeptat, jak jsi Bc zvládla? Mám z toho velký respekt, ale hrozně mě to láká. Problém je, že mám práci a dvě děti (1. a 3. třída). V tuto chvíli je to zatím jen můj sen a snažím se si zopakovat vše, co jsem zapomněla. Děti mají hodně kroužků, takže učení se dá věnovat při čekání na konec kroužku a po večerech. Ale stejně z toho mám obří vítr. Je to opravdu tak strašně náročné? Bojím se, že když budu čekat, až budou větší, už to můj mozek nepobere :-).
Moc díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko