UJEP - průběh zápisu ke studiu

113
17.8.15 18:22

UJEP - průběh zápisu ke studiu

Dobrý den,

ve čtvrtek se mám dostavit k zápisu ke studiu na FF UJEP. Přišlo mi samozřejmě, co si vzít s sebou a v kolik dorazit, ale nikde nepíšou - co se bude dít, popř. jak to bude probíhat. Tak se chci jenom zeptat, zda tam někdo na zápisu byl - jak to probíhá, na jak dlouho apod.

Díky

ps: omlouvám se za tento - trochu hloupě znějící dotaz - ale nikdy jsem u zápisu nebyl, tak jsem z toho trochu nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
142
17.8.15 18:32

@cmelak5 pokud myslis univerzitu jana Evangelisty Purkyne, ci jak se to jmenuje v Usti nad Labem, tak ja tam byla minuly rok na zapisu. Nejdriv jsme se vsichni sesli na chodbe pred ucebnou. Prisly dve ucitelky a pustili nas dovnitr, tam budes cca hodinku. Nejdriv zacali vykladat kde se na netu mame zaregistrovat, udelat si email na jejich strankach kam nam bude chodit napr. seznam knizek co si poridit atd, a ukazali nam jak si zapsat hodiny. Pak jsme postupne chodili a platili jim myslim 50kc na tu skolni kartu a davali jim fotku, nechali si rovnou potvrdit karticku na vlak a ja mela na potvrzeni i potvrzeni o studiu pro rodice. Daji ti tam nejaky papiry a jdes domu. Tu karticku s fotkou dostanes az prijdes priste (ale to uz nevim, protoze to jsem uz neprisla na prvni prednasku abych si vyzvedla kartu) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
17.8.15 19:45

Já když jsem kdysi byla u zápisu na filosofické fakultě, tak nás nahnali do velké auly, tam nám rozdali nějaké papíry s infem, co dál a jak se orientovat ve STAGu, kdy a jak si zapsat předměty, jak to je s jazykama, info ohledně těch přístupových kartiček atd. No prostě taková jakoby informační hodina. No a pak jsme se postavili do fronty a každému potvrzovali index. Ale nevím, zda indexy ještě jsou (na další výšce jinde už jsem ho neměla). Ale každopádně platí to, že jde hlavně o informační schůzku. A jelikož na UJEPu většinou vše dost dlouho trvá a organizace je nijaká, tak doporučuji hodně jídla a pití sebou ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze