Ukládání čisticích prostředků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
191
11.9.12 11:40

Ukládání čisticích prostředků

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat, kde máte doma uložené čisticí prostředky? Máme malý byt a nemůžu si dovolit jim vyhradit speciální místo ve skříni a v koupelnové skříňce stejně nejde většina prostředků postavit kvůli malé výšce. Uvažuju o nějakém plastovém boxu, ale ani v Ikei nic vhodného nemůžu najít… :roll: Ráda si nechám poradit a inspirovat se.

Děkuju, Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
11.9.12 11:44

Mám je uložené v kuchyňi ve skřínce pod dřezem, máme na dvířkách takový plastový zarážky a děti to neotevřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
11.9.12 11:48

Já jsem je musela nacpat do chodby nad věšák. Mám tam uzavíratelný poličky. Koupelnu máme pidi… a teď s malým se mi hodí, že je to ve výšce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.9.12 11:49

Tak my máme v koupelně prací prášky a aviváže ve skříňce pod umyvadlem a aviváž mi stojí vedle pračky, protože se jinam nevleze.
Věci k wc a úklidu koupelny mám na záchodě na polici, která je tak vysoko, že tam dítě nevleze ani kdyby si podalo židli tak do 10 let.
A v kuchyni mám na lince jar a pod dřezem věci do myčky a náhradní houbičky a podobně v plastové krabici.

• Citovat
  • Upravit
18223
11.9.12 11:50

Část mám na chodbě uplně nahoře ve skříni. Část v kuchyni nahoře na lince - skoro nedosáhnu ani já :mrgreen: a například jar mám dole v lince, ale máme tam pojistky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
11.9.12 11:50

My máme dřevěný policový regál na wc. Šlo by nahradit i skřínkou, popř zavěšenou na zdi kvůli místu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.9.12 11:52

A taky plánujeme na WC udělat nahoru polici, na šířku celé místnůstky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.9.12 11:54
@Nainuva píše:
A taky plánujeme na WC udělat nahoru polici, na šířku celé místnůstky :palec:

To máme my a je to super. Strčím tam vše vč. toaleťáku a plínek a vůbec to není vidět.

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
11.9.12 12:04

Co nějaká police na WC? pravda je, že každý přípravek je jinak veliký, zvlášť prášky a aviváže a ve skříňkách to zabere moc místa. mě se osvědčily poličky nad WC ve výklenku, který byl asi 12cm hluboký, nezabralo to moc místa, vešlo se a děcko k tomu nemohlo.

• Citovat
  • Upravit
4476
11.9.12 12:05

My jsme podomacku vyrobili polici nad celou sirkou wc. Vejde se toho tam opravdu hodne a je to totalne nedostupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
11.9.12 12:10

@lowlands mám box z Hornbachu - velký i s víkem. Čistící protředky mám zašouplé v koupelně v rohu, ale ty boxy dělají i dekorované a nejsou průsvitné, takže to nevypadá tak zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
11.9.12 12:17

V kuchyni ve skrince pod drezem, na tom dva detske zamky, ktere se musi navic otevrit soucasne. Jeste jsem to nikdy nezapomnela zavrit, ale fakt je, ze bych uvitala vic, pokud by byly ve vysce, kam deti ani nedosahnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.9.12 12:35

Máme na záchodě nahoře pod stropem dokola všech tří stěn (kromě dveří ;) )polici, tam mám všechny úklidové prostředky, lékárničku a podobné záležitosti :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.9.12 12:41

Když byl mladej malej, tak jsem měla chemii v kuchyni pod dřezem a na dvířách patent, aby to neotevřel.. Za pár korun seženeš na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.9.12 13:11

Taky mě napadla police ve větší výšce.. Kdekoliv, kde vám vyhovuje. Nejlépe asi záchod, koupelna nebo komora.
Já mám tyhle věci v koupelně pod umyvadlem, zamčené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný