Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Cassy25 píše: Více
Dobře si udelala, s tou opravou.
Hruby uklid opravdu není načisto. Za uklid na cisto bys mozna zaplatila skoro tolik, co za malování ![]()
Takze pokud byl remeslnik sikovny a levny, nedivim se, ze se skoro cítil uražen.
@Zvedava1 píše: Více
Jen jsem psala nazor dal, jinak nazor mela na to, co se ptala ![]()
Být tímto řemeslníkem, už bych při další objednávce nepřišla a rovnou zakázku odmítla
Takže práce 5 hvězdiček, úklid mínus 1/2 anebo celá = 4 hvězdičky, a budete spokojení oba.
Za hezké a levné vymalování dvě hvězdičky? To si děláš tak trochu pr.del, ne? ![]()
Chápu, že nechce abys mu ještě volala. Okamžitě bych si tě zablokovala. ![]()
@Šmoulice píše: Více
Přesně neskutečná píp.. a hloupá k tomu, když nezdá pojem „hrubý úklid“. A prej ponožky
Chlap byl sakra slušnej.
Myslím si, že je zbytečné nadávat, urážet. Tak si neuvědomila, co vše patří do balíčku od malíře. Píše, že je to šikovný malíř. Má pěknou práci. Takže bych mu na jejím místě napsala, omluvila se za nedorozumění. Je škoda přijít do budoucna o šikovného malíře, protože nedorozumění v očekávání.
Tak hrubý úklid je u mě, že si pobalí kartony co byli po zemi, zamete a celkově posbírá nepořádek. Nenapadlo by mě, že i vytře.
Hrubý je hrubý. Osobně bych nic neplatila a uklidila si po něm sama podle svých představ. Hlavní je, že by vymalováno bylo dobře.
Hrubý úklid = nikde nebudou cákance barvy, bude zameteno a odnese si sebou nepořádek.
My malovali v pondělí. Malíř si zakryl vše, celou podlahu a nábytek, v podstatě nebylo ani potřeba mýt okna
Bílá podlaha nebyla vůbec. Nebrousil vám taky? Že by to byl ten sedlý prach
@Roxy ivka píše: Více
přesně toto mě po přečtení příspěvku napadlo také..
Tak hodnotíš výmalbu, anebo to, že nevytřel.??
![]()
Pokud je výmalba v pořádku, je z tvé strany nefér mu za tuto službu napařit 2 ✨️
Hruby uklid sa u nas chape ze odnesie prazdne pixle od farby ![]()
Uz niekolko rokov iba remeselnikov ktory maju uplne upratanie po sebe. Dovod nieje ten ze by som nemohol tu podlahu umyt, ale ked vie ze nebude upratovat tak polka farby skonci na podlahe. Ked vie ze bude upratovat tak vsetka skonci na stene… proste ten ktory vie ze to bude po sebe upratovat ma aj iny pristup k praci samotnej a to je pre mna dolezite.