Úklid před stěhováním, budou 2 dny stačit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12330
7.1.19 15:15

myslím, že v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
7.1.19 15:17

Neznám podlahovou plochu a další detaily, třeba míru znečištění po malování, ale řekla bych, že ve dvou to zvládnete ve dvou dnech určitě. V širší rodině se hodně rekonstruuje, ale většinou je nás na úklid víc ženských a taky mám parní čističe na podlahu a ruční na jiné nečistoty, s těmi je odstranění malířských barev z podlahy rychlé.

Co se týče posledního odstavce, počítala bych s luxováním před, nahrubo, a po, ťipťop na závěr. Zpravidla to tak po rekonstrukci dělám.

Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.1.19 15:19

To bude stačit ;) Ja bych vyluxovala největší bordel, umyla okna apod a pak luxovala a vytirala znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24108
7.1.19 15:22

@1.gabii a je potřeba hned vygruntovat i sklep a půdu? Jinak si myslím, že by to mělo jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
7.1.19 15:24

Úplně v klidu, v první řadě bych udělala podlahy, koupelny, WC, a v nejhorším si třeba nechat okna až po nastěhování, ale myslím že to ve 2 zvladnete, mě paradoxně na úklidu nejvíc času trvá přesouvání věcí, když ten dům je prázdný je to půl práce, nemusíš stěhovat skříně, vysávat pod gaučem atd. Jenom malý dotaz, kde se tam vzali pavučiny, když máte po rekonstrukci a po malovani? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
7.1.19 15:28

@1.gabii Dva dny ti na prázný dům stačí. Když jsme se stěhovali do nového domu, kde vlastně nic nebylo, jen jsem důkladně vytřela, umyla okna (on ten bílý prach ze stavby se ti beztak ještě bude pár týdnů vracet) a vytřela jsem skřínky v kuchyni a umyla koupelnu. Pokud nemáte dům plný odpadu a la kartonové krabice, folie na zakrytí podlah a další, co musíš zlikvidovat, tak je to snad lehčí, jak uklízet už zabydlené :lol:

• Citovat
  • Upravit
6623
7.1.19 15:31

Pudu ani sklep bych asi neřešila. Umyla bych okna, koupelny, vysala. Po nastěhování bych uklidnila úplně na čisto. Žaluzie a jejich mytí jsem nesnasela, protože to nikdy pořádně nešlo, pořád se lamaly, rezaly mě do prstů, takže jsem je sundala a ziju bez nich. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
7.1.19 15:33

@1.gabii No toto otázka, protože třeba poprašek po zedníkovi, který dělal elektrinu + po zedníkovi a zaschlá barva na soklech jen tohle mi zabralo skoro celý den. Nejdřív na hrubo zamest, tak vysát, pak na mokro, v kleče s houbičkou na nádobí jsem brala sokl po soklu a obložky, hrozný :lol: Ale myslím, že by to mohlo dva dny zabrat. Pokud nebudeš mít za zadkem děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
7.1.19 16:10
@Kriss Tina píše: Úplně v klidu, v první řadě bych udělala podlahy, koupelny, WC, a v nejhorším si třeba nechat okna až po nastěhování, ale myslím že to ve 2 zvladnete, mě paradoxně na úklidu nejvíc času trvá přesouvání věcí, když ten dům je prázdný je to půl práce, nemusíš stěhovat skříně, vysávat pod gaučem atd. Jenom malý dotaz, kde se tam vzali pavučiny, když máte po rekonstrukci a po malovani? :mrgreen:

Ty budou ve sklepe 😆 tam se nic delat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60981
7.1.19 16:11

Záleží na bordelu, ja bych smetla z nejvetsiho podlahu, pak uklidila ty povrchy a luxovani, vytirani nechala uplne na konec..
Ja ale teda z největšího uklidila vzdycky hned jak se ta práce dodelala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí