Uklízečka na zámku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
uklízečka na zámku
Dnes jdu na pohovor, je to práce brilantní úklidové síly, nedělá mi problém uklízet, jinak bych se samozřejmě nehlásila
, uklízela jsem i v nemocnici.
ale spíše bych chtěla poradit, myslím si, že se budou ptát kolik peněz bych si tak přestavovala? Pokud někdo máte takovou práci, můžete mi prosím poradit, kolik tak? Díky za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Triela uklízečka na zámku? to bych dělala snad i zadara.. waw.. Ohledně platu? záleží na více věcech - kolik času, jaké směny atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gina76 píše:
@martina.se joo ale ty bys vzala s sebou detektor cooo???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja taky uklizím dělam dva dny v týdnu a mam asi 60 na hodku ale ne na zamku tam bude trochu větší zotpovědnost
podle mě si řekni podle prace jestli to bude tak na 4hodky děnně tak aspon 70h.- at stoho něco maš ale uvidíš sama jaka zotpovědnodt a dřina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se zatím jsem na zámku dělala jen průvodkyni, ale jinak bych taky brala cokoliv..už jen pro to prostředí.
K dotazu..průměrný hrubá mzda uklízečky v ČR je kolem 10 tisíc. A když si vezmu jak nás jako průvodce platili, tak bych tomu věřila, i že budou rogionální rozdíly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se he he zrovna uklizet ty velký komnaty..není sranda:)))lepší pruvodce asi:)))..jinak jsem nakonec koupila euro ace..jsem se placla přes kapsu…zatím byl jednou a našel kovovou matku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé to zní dobře, no řekla bych si asi taky o 10 čistého. A hlavně bych si zřídila nějakou hmotnou pojistku, čert nikdy nespí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gina76 píše:
@martina.se he he zrovna uklizet ty velký komnaty..není sranda:)))lepší pruvodce asi:)))..jinak jsem nakonec koupila euro ace..jsem se placla přes kapsu…zatím byl jednou a našel kovovou matku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Triela já bych řekla, že kolem té 10tky čistého by to být mohlo.. a dobrou pojistku na blbost. Tam fakt stačí strašně málo a škoda je vysoká
každopádně přeju, ať to klapne a tiše závidím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se jó to joo on vyšel jen jednou s detma a psem..vsichni to chtěli vyzkoušet..znas to…takbprej začne na jaře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gina76 píše:
@martina.se jó to joo on vyšel jen jednou s detma a psem..vsichni to chtěli vyzkoušet..znas to…takbprej začne na jaře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi zalezi, jestli se jedna o zamek soukromy nebo statni. Ja driv pruvodcovala, no uz to bude pekla radka let, ale na tom statnim mela i pruvodkyne s cizimi jazyky plat velice, velice podprumerny. Soukromy zamek byl o fous lepsi. Pevne teda doufam, ze uz se to zlepsilo, ale zrovna vcera mi prisla do ruky smlouva na plny uvazek z roku 2000, kdy jsem tam delala o prazdninach, a brala jsem 3500 hrubeho, 6 dni v tydnu, po prepoctu mi to vychazelo na nejakych 17 na hodinu. Pamatuju, ze tohle byla prace pro radost, nikoliv pro vydelek, ten jsem chodivala dohanet do tovarny u pasu, kde jsem dostala 2-3× tolik. S uklizeckou jsem plat nikdy nekonzultovala, ale predpokladam, ze tezko mela vic. Ted ty penize uz urcite budou lepsi, ale nijak zavratnou sumu bych opravdu necekala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk já byla na státním ve stejné době, tuším 2002 a plat podobný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 jsem pruvodcovala od roku 97, zive si vybavuju, jak jsem tam pri skole delavala treba jen obcas o vikendu a moje vyplata cinila treba jen 4-500. Bohuzel dole meli kramek s uuzasnyma sperkama, takze jsem si z toho za 300 koupila sponu do vlasu a nausnice
(ale nosim je moc rada doted) No nastesti me zivili rodice a ja to brala hlavne jako procviceni jazyka, ale provadela jsem treba skupinu 20 Americanu, kazdy z nich zaplatil za cizojazycny vyklad 200 a ja z toho mela tech 17 Kc
2002 jsem byla na soukromem zamku a tam myslim, ze byla hodinova mzda 35, ale furt to bylo v dobe, kdy mi vedle v tovarne dali 50.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit