Uklízečka ve škole
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
S dětmi to jde skloubit jedině, pokud manžel dělá klasickou osmihodinovku a je brzy doma. Známá takhle uklízela u nás ve škole, ale musela toho nechat, měla prvňáka a tříleťáka, neměla kdy dělat se starším úkoly, mladší plakal, protože ji téměř neviděl (dopl. ve školce, odpol. bez mámy). Zrovna tohle není tak úplně ideál k menším dětem:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ber to jako můj názor, samozřejmě jsou lidi, kteří to zvládají. Mě osobně přijde lepší pomáhat ve školní kuchyni, mám představu, že plat by mohl být podobný a mají ve 14h padla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkasim píše:
Ber to jako můj názor, samozřejmě jsou lidi, kteří to zvládají. Mě osobně přijde lepší pomáhat ve školní kuchyni, mám představu, že plat by mohl být podobný a mají ve 14h padla.
No to určitě ano, kuchyň bych brala všemi deseti, ale copak si může člověk vybírat, když je práce málo a nezaměstnaných hodně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj máte někdo zkušenost s úklidem ve škole nebo nemocnici? Jaká je pracovní doba a plat?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj máte někdo zkušenost s úklidem ve škole nebo nemocnici? Jaká je pracovní doba a plat?
To je přece všude jiné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
U nás ve škole chodí v poledne a odchází, když mají uklizeno. Jedná má pulenou směnu, ráno jde uklidit tělocvičnu a šatny, pak domu a přijde v poledne. Plat dle úvazku a tabulkový, většinou 2. -3. třída, stupeň většinou nejvyšší. Ale hodně záleží na konkrétním zařízení. Anonym povolání
- Citovat
- Upravit
U nas chodi na 11 nebo 12, maji osm hodin, musi čas dodržet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jdu zpět po obědě do družiny s děckama, tj. kolem 12h., tak tam nejsou. V 16h. +- 30 min. odcházím a to tam jsou. Každé ráno tady nejsou. Když třeba prší nebo sněží, tak je tady jedna i ráno. Jak jsme ve třídách, tak některá setře šlápoty od bot. Nebo omete dětem boty u vchodu od sněhu, ať co nejmíň nesou do budovy. Ale sněhových dní moc nebývá u nás.
Takže nejspíš to bude, jakou mají dohodu. U nás je organizuje školník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, uklízíte některá ve škole na plný úvazek? Kolik prosím berete na výplatě a máte taky pracovní dobu půlku dopoledne, pak několikahodinová pauza a půlků odpoledne do večera? Jak vám tahle pracovní doba vyhovuje? Dá se stíhat domácnost a děti?
Prosím o zachování anonymity, ještě nic není jisté, tak to nechci zakřiknout.