Uklízečka ve škole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.9.14 19:07

Uklízečka ve škole

Holky, uklízíte některá ve škole na plný úvazek? Kolik prosím berete na výplatě a máte taky pracovní dobu půlku dopoledne, pak několikahodinová pauza a půlků odpoledne do večera? Jak vám tahle pracovní doba vyhovuje? Dá se stíhat domácnost a děti?
Prosím o zachování anonymity, ještě nic není jisté, tak to nechci zakřiknout.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
15.9.14 19:26

S dětmi to jde skloubit jedině, pokud manžel dělá klasickou osmihodinovku a je brzy doma. Známá takhle uklízela u nás ve škole, ale musela toho nechat, měla prvňáka a tříleťáka, neměla kdy dělat se starším úkoly, mladší plakal, protože ji téměř neviděl (dopl. ve školce, odpol. bez mámy). Zrovna tohle není tak úplně ideál k menším dětem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.14 20:52

Hm, to je blbý :(

• Citovat
  • Upravit
2242
15.9.14 21:07

Ber to jako můj názor, samozřejmě jsou lidi, kteří to zvládají. Mě osobně přijde lepší pomáhat ve školní kuchyni, mám představu, že plat by mohl být podobný a mají ve 14h padla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.9.14 22:21
@zuzkasim píše:
Ber to jako můj názor, samozřejmě jsou lidi, kteří to zvládají. Mě osobně přijde lepší pomáhat ve školní kuchyni, mám představu, že plat by mohl být podobný a mají ve 14h padla.

No to určitě ano, kuchyň bych brala všemi deseti, ale copak si může člověk vybírat, když je práce málo a nezaměstnaných hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.21 10:46

Ahoj máte někdo zkušenost s úklidem ve škole nebo nemocnici? Jaká je pracovní doba a plat?

• Citovat
  • Upravit
53190
6.10.21 10:52
@Anonymní píše:
Ahoj máte někdo zkušenost s úklidem ve škole nebo nemocnici? Jaká je pracovní doba a plat?

To je přece všude jiné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.21 12:28
@Anonymní píše:
Ahoj máte někdo zkušenost s úklidem ve škole nebo nemocnici? Jaká je pracovní doba a plat?

U nás ve škole chodí v poledne a odchází, když mají uklizeno. Jedná má pulenou směnu, ráno jde uklidit tělocvičnu a šatny, pak domu a přijde v poledne. Plat dle úvazku a tabulkový, většinou 2. -3. třída, stupeň většinou nejvyšší. Ale hodně záleží na konkrétním zařízení. Anonym povolání

• Citovat
  • Upravit
64971
6.10.21 13:00

U nas chodi na 11 nebo 12, maji osm hodin, musi čas dodržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
6.10.21 16:29

Když jdu zpět po obědě do družiny s děckama, tj. kolem 12h., tak tam nejsou. V 16h. +- 30 min. odcházím a to tam jsou. Každé ráno tady nejsou. Když třeba prší nebo sněží, tak je tady jedna i ráno. Jak jsme ve třídách, tak některá setře šlápoty od bot. Nebo omete dětem boty u vchodu od sněhu, ať co nejmíň nesou do budovy. Ale sněhových dní moc nebývá u nás.
Takže nejspíš to bude, jakou mají dohodu. U nás je organizuje školník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat