Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte maminky, moje sestra bude mít v sobotu svatbu. Jelikož mám za úkol naplánovat zábavu, chtěla jsem se zeptat, jaké úkoly jsou vhodné pro ženicha, aby si zasloužil nevěstu (ještě před svatbou). Budu Vám vděčná za každý Váš tip.
![]()
Na mého manžela si připravili při zatahování přebalování miminka a nedali mu náhradní plínku, musel si poradit ![]()
Hovínko udělali z čokolády… miminko zastoupila autentická panenka ![]()
Něco takového bude mít ženich připraveno před hostinou. Já bych spíše potřebovala nějakou legraci když si ženich přijede ráno pro nevěstu. Ale i tak děkuji.
To zní dobře, jen je to nešika,
tak aby ještě nepřišel k úrazu.
Ahoj, u nás se dělají úkoly, jakože si ženich nevěstu zaslouží a rodiče se nemusí bát mu jí dát. Takže seká dříví, zahání husy (prasata) do chlívku, tahá kárku s nějakým těžkým nákladem, zametá dvůr, nebo sbírá drobné z ulice. ![]()
asi bych udělala tu srandu že bych zamkla branku na několik řetězů a dala mu svazek klíčů, jestli chce tak ať si ji vysvobodí
jako druhou možnost bych mu dala pilku :d
Pěkný nápad - s těmi řetězy ![]()
U nás to bude jasné, táta je dřevorubec, tak můj milej dostane sekyrku a špalík. Jo a ještě se vedle toho dává lahev s nějakým alkoholem. Pokud se dřív napije tak nevěstu nedostane ![]()
Manžel krájel na naší svatbě cibuli. Dostal prkýnko, zástěru a už to jelo. Prý jestli se dokáže postarat o rodinu se vším všudy. Na výběr dostal několik nožů (většinou dětské a příborové). Nejvíc všchny pobavil, když se zeptal, jestli by byl nějaký normální a svědek zalovil v kapse a vytáhl švýcarák…
Mě manžel musel poznat, zavázali mu oči 4 jsme si sedli na židle a manža hledal, měl štěstí vybral si tu pravou ![]()
můj manžel musel před každýma dveřma který vedly ke mě, zaplatit a dát nějakou kořalku. Byly ke mě 4 dveře a tak si udělal v peněžence pěknej průvan
vyšla jsem ho skoro na 25tisíc, ale penízky jsme pak dostaly zpátky, kořalku už ne ![]()
sali78 píše:
můj manžel musel před každýma dveřma který vedly ke mě, zaplatit a dát nějakou kořalku. Byly ke mě 4 dveře a tak si udělal v peněžence pěknej průvan![]()
vyšla jsem ho skoro na 25tisíc, ale penízky jsme pak dostaly zpátky, kořalku už ne
Cheche… Bych dal max. čtyři stovky… Tvůj manžel tě asi opravdu chtěl…
![]()
etatinek píše:sali78 píše:Cheche… Bych dal max. čtyři stovky… Tvůj manžel tě asi opravdu chtěl…
můj manžel musel před každýma dveřma který vedly ke mě, zaplatit a dát nějakou kořalku. Byly ke mě 4 dveře a tak si udělal v peněžence pěknej průvan![]()
vyšla jsem ho skoro na 25tisíc, ale penízky jsme pak dostaly zpátky, kořalku už ne
![]()
chtěl. Čekal na mě 18 let
![]()
sali78 píše:etatinek píše:chtěl. Čekal na mě 18 letsali78 píše:Cheche… Bych dal max. čtyři stovky… Tvůj manžel tě asi opravdu chtěl…
![]()
![]()
To bych se těma dvěřma radši proboural - prosekal… To abych si na budoucí manželku ještě bral úvěr ne?? Takovýdle… Sekyrka a trochu námahy přece za to stojí… Ještě se takhle zbytečně zadlužovat, žádné takové!!
![]()
A jakýpak úkol pro ženicha tady myslíte?? Cožpak to není už překonání všech sil a neskutečná odvaha ženu požádat o ruku a ještě si ji vzít?? A vy byste ty chlapy snad chtěly úplně zničit a ponížit!! Hanba vám, ženský jedny nevděčný!! Hanba vám!!
![]()
Prosím o inspiraci, moje švagrová se bude vdávat a potřebuji vymyslet něco na ženicha aby si nevěstu zasloužil.
Když se vdávala moje druhá švagrová tak jsme udělali že když odpověděl správně za otázky tak mohl dál a když ne tak musel zaplatit flaškou. Když postoupil dál tak tam stál můj manžel jako falešná nevěsta a ženich ho musel podplatit aby se dostal k pravé nevěstě.
Opět bych chtěla něco srandovního, ne nic dlouhého ale zábavného.
Děkuji za odpovědi ❤️️