Ukolébavky v knize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
2.5.14 11:51

UKOLÉBAVKY,ALE V KNIZE

Ukolébavky v knize

Ahojky. Chtěla bych se zeptat zda někodo neví kde můžu sehnat ukolébavky, ale ne ke stažení ale normálně v knize???Mě příjde, že všude jsou zpěvníky, pohádky a písničky, ale přímo jen ukolébavky ne..Ano našla jsem jich plno ke stažení, ale mě by se líbylo je mít pěkně v knize :)Pamatuji si jak mě a bráskovi naše maminka zpívala..Dala nám do ruky sklenku mléka :)…a zpívala..Mám na to nádherné vzpomínky!!!A dnes­ka jsem jí to připoměla tak mi jednu Indianskou zaspívala..Úplně jsem se vrátila do dětských let.. :)Tak v tom chci pokračovat :)Ale chtěla bych zpíše nějaký zpěvník ukolébavek..Zdá se mi, ale že nic takového neexistuje :(Jen ke stažení texty:( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16244
2.5.14 12:24

Jeste kdyz jsem zila v UK a byla jsem tehotna tak jsem si koupila neco takove
tady
poustela jsem a zpivala jsem to kdyz jsem byla tehotna a ted to poustim malemu a obcas i zaspivam… Je to fajn, ze k tomu je CD i knizka. Hudebni ton ti rekne kdy mas otocit stranku atd..
Ale bohuzel v cestine jsem nic nenasla i kdyz jsem hledala…

Pokud by nekdo vedel o necem podobme v cestine tak budu taky jenom rada :dance: :dance:

nasla jsem jenom toto ale na to jsme jeste asi mali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.5.14 13:55

No mě právě příjde, že nic takového neexistuje. Všude jsou stránky kde si to můžeš vytisknout, což je pěkné, ale mě by se to líbylo v knižní podobě. A divím se žeto žádné nakladatelství ještě nenapadlo udělat knihu těch nejznámějších i méně známých ukolébavek a třeba říkadel zároveň.. :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
1.11.15 00:13

Ahoj holky, chci se zeptat sehnali jste něco? taky ted shanim nejake ukolebavky v knizce, nasla jsem tohle: http://www.megaknihy.cz/…ejmensi.html Nebo tohle : http://www.megaknihy.cz/…rou-noc.html
Budu rada, když se někdo ozve :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport