Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky,
ráda bych se Vás zeptala, v jedné brožurce od doktora jsem našla reklamu na internetovou stránku www.lodger.com a jejich produkty mi přišli hodně zajímavé a vypadají celkem kvalitně. Ráda bych se Vás proto zeptala - nemáte s produkty z této stránky zkušenosti?
Mám několik věcí a všechny super. Nejlepší je fusák a čepice. ![]()
Na ty fusaky jsem koukala a vypadají fakt dobře! A ceny? Ne že by mi na tom nějak zvlášť záleželo, pro mimi jen to nejlepší, ale jen tak orientačně ![]()
Bunker jsem kupovala v Nemecku asi za 80 Euro. Ale kdyz se kouknes do bazarku, tak ho sezenes za par stovek.
@Page001
Mam od Lodger fusak, spaci pytle, zavinovacku, osusku, cepice, capacky, overalky, fusak na rukojet kocarku a so vsetkym som max spokojna..
@Page001 Ten fusak patří mezi dražší, ale faktem je, že je dobrej - já ho teda měla půjčenej, takže ideál
Se zimní vložkou v něm bylo dítě ve sporťáku v teple, i když bylo venku mínus deset (a jí bylo půl roku). Pár kapek vody nepropustí, což je taky super. Jen bych teda vybírala, kde koupit, kdyby byly někde slevy. Ale nebránila bych se asi ani bazaru, myslím, že vydrží.
Ja sem taky maximalne spokojena. Mame fusak bunker (2300kc) a shelter nositko jen na kratke presunuti, urcite ne na dlouhe noseni - spatna ergonomie a trpi kycle ![]()
@Page001 take mam tudle znacku v oblibe a par veci vcetne par kousku obleceni mame doma. je to opravdu kvalitni. jedine snad co me zas az tolik nenadchlo je rucnik
Mame tuto zavinovačku/ deku a je super! http://www.lodger.com/…per-original#… prijemna, tepla, krasna. pouzivali jsme i jako fusak do korbicky. hodne využíváme uz od uplneho miminka, jinou zavinovačku jsem ani nepořizovala
cena byla tusim okolo 1.700kc.
Máme fusak a musím uznat že za ty peníze opravdu stál. Jsem maximálně spokojená je vážně perfektní ![]()
Tak ja mam fusak Bunker. Je opravdu kvalitni a teploucky. Jen co mi vadi je, ze v poloze vleze se neda poradne uhladit. Je delany spise do sportaku. Ale s tim jsem pocitala. Ted kdyz uz je malemu skoro pul roku se to proste neda srovnat bez hrbolu. Ale je vazne super.
Páni, lidi, díky moc za reakce. Nemůžu z toho spustit oči a už hledám, kde se to dá sehnat a je možnost se na to podívat i z blízka než jen přes obrázek
Fusák se mi moc líbí a i další produkty mají opravdu zajímavé… Mám ten postoj, že pokud ty peníze za to stojí, neváhám se rozšoupnout. Protože nemá smysl kupovat něco byť levnějšího, ale méně pro mimi pohodlnějšího.
Nemáte i jiné typy pro takhle podobné značky? ![]()
Kočárek Baby Jogger, v podstatě u žádného modelu nešlápneš vedle.
Mám fusak Lodger a je naprosto skvělý, syn je tam jak v bavlnce
!!