Vanička pro miminko

8
21.4.14 20:28

Vanička pro miminko

Moc zdravím :-)
Za pár měsíců bych měla porodit první mimčo a tak začínám dávat dohromady výbavičku. Vůbec se v tom ale nevyznám, tak bych se ráda poradila. Vzhledem k tomu, že miluji hrochy, chtěla bych našemu drobečkovi pořídit výbavičku s tímto motivem. Našla jsem jednu (viz obrázek), ale nevím, zda se mi do ní v tom zúžení vejde látková podložka. Nemáte prosím některá zkušenost? Máte případně jiný tip? Předem moc děkuji! Alča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
21.4.14 20:30

Jiný typ mám… podložku a rovnou do vany. Já vaničku použila 2× a byla jsem z ní na mrtvici. Buď se malej od 6 nedělí koupal s námi nebo jsem ho opláchla ve vaně na podložce. Vaničku jsem šoupla máminýmu příteli na zadělání kysaného zelí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
21.4.14 20:33

Zrovna to teď řeším.. Víc se zaměř na délku než šířku. Máme doma vaničku na stojanu, koupila jsem lehátko a na délku se mi tam i s malým nevejde. Zkoušeli jsme u mojí sestry, ta má vaničku delší a lehátko i s malým se vešla v pohodě.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
21.4.14 20:36

Ja mimco koupu v kuchynskem drezu. A teprve az se nevejde, presouvam do vany s podlozkou. Ten drez se mi osvedcil jako naprosto nejpraktictejsi ze vsech zpusobu koupani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
21.4.14 20:38

@Klementyna @mejdylko
O jakej podlozke sa bavite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.4.14 20:39

Taky tě nepotěším, po dvou dětech mám vaničku téměř netknutou v komoře. Starší jsem první 3m koupala v umyvadle :mrgreen: Se tam vešla, no :nevim: Mladší ne, ta byla obalená tunou sádla, tak šla do vany (kde se stejně koupala tou dobou starší) na látkové lehátko. Pokud tu vaničku koupíš a lehátko tam nenarveš, můžeš dát na dno aspoň froté ručník, jako nouzovku. Po tom ručníku mimino nebude prokluzovat. Akorát nebude mít hlavu podepřenou, tak to budeš muset buď ty jednou rukou nebo vody jen maličko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.4.14 20:39

Vanička je zbytečnost. já koupala najprve v umyvadle, pak ve sprcháči. dala jsem tam malinko vody, a položila jsem ho tam, bez podložky, beze všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.4.14 20:40
@mejdylko píše:
Jiný typ mám… podložku a rovnou do vany. Já vaničku použila 2× a byla jsem z ní na mrtvici. Buď se malej od 6 nedělí koupal s námi nebo jsem ho opláchla ve vaně na podložce. Vaničku jsem šoupla máminýmu příteli na zadělání kysaného zelí :D

Přesně. Taky koupu na podložce ve vaně. Máme málo místa a vanička by nám tu akorát překážela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.4.14 20:41

Ja mela vaničku k ničemu. Koupala jsem v umyvadle. Původně jsem to videla u zname a zdálo se mi to divne ale je to fajn, neboli zada a je to raz dva. Pak jsme používali kyblik a pak rovnou do vany bez podložky. Vanicka zabírá zbytecne doma místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
21.4.14 20:43

Taky nemame vanicku, koupali jsme v kybliku nebo v umyvadle a ted ho vysprchuju ve sprchovem koutu. Ale pokud se ti líbí.. Nevím o jakou podložku jde, ale asi bych změřila podložku a pak vaničku a tím bych to zjistila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
21.4.14 20:44

Tak ja maleho od mala koupu ve vanicce s molitanovym lehatkem. Ted jsem koupila latkove. Malymu jsou 4mesice a budu ho tam koupat dokud si sam nesedne do velky vany nebo se tam nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
21.4.14 20:44

My vaničku používali jen krátce a pak šup s lehátkem rovnou do velké vany…příště bych asi ani vaničku nekupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
21.4.14 20:46

@miisenka ja ji clovece nikde nemuzu najit, tak dam fotku - mam tuto. Mimcovi se v ni koupani strasne moc libilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477

Malou jsem koupala ve vaničce do 6.měsíce, ale bez lehátka, protože k tomu bylo takový plastový a úplně na houby, stále mi po něm sjížděla a měla jsem aj málo místa na umytí, tak jsem lehátko odložila. No a teď už koupu jen ve vaně :) zlatáá vana :lol: jen do vany dám protiskluzovou podložkou a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416

Holky, jak koupete miminka v umyvadle? Napustite vodu do umyvadla, polozite mimco bez lehatka nebo podlozky a drzite hlavicku?
Ja bych to asi nedokazala.. Mne pomaha to lehatko, abych malyho prave nemusela drzet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí