Ukončení paragrafu

Anonymní
9.6.23 08:11

Ukončení paragrafu

Ahoj chtěla jsem se zeptat dcera byla tenhle týden nemocná, dneska budu volat o výsledky výtěru a moči, už jí je lépe a chtěla jsem se zeptat běží mi OCR… Pokud výsledky dobře dopadnou a doktorka řekne že malá je zdravá a může od pondělí do školky může mi ona sama ukončit OCR nebo můžu já sama? Vím že OCR je 9 dnů já jsem doma teď 3 den, můžu ho čerpat do těch 9 i když malá bude zdravá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36045
9.6.23 08:18
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat dcera byla tenhle týden nemocná, dneska budu volat o výsledky výtěru a moči, už jí je lépe a chtěla jsem se zeptat běží mi OCR… Pokud výsledky dobře dopadnou a doktorka řekne že malá je zdravá a může od pondělí do školky může mi ona sama ukončit OCR nebo můžu já sama? Vím že OCR je 9 dnů já jsem doma teď 3 den, můžu ho čerpat do těch 9 i když malá bude zdravá?

Pokud dáš dítě do školky tak na OCR být nemůžeš.
Ukončuje ho lékař. Záleží jak se s ním dohodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.23 08:23

@JancaS84 já byyych si malou chtěla nechat ještě doma. Takže si OCR můžu ukončit sama kdy chci?

• Citovat
  • Upravit
4385
9.6.23 08:26
@Anonymní píše:
@JancaS84 já byyych si malou chtěla nechat ještě doma. Takže si OCR můžu ukončit sama kdy chci?

To je o domluvě. Domluv se s lékařem, že si malou chceš ještě v pondělí nechat doma a od úterý ona může do školky a ty do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36045
9.6.23 08:31
@Anonymní píše:
@JancaS84 já byyych si malou chtěla nechat ještě doma. Takže si OCR můžu ukončit sama kdy chci?

Dřív ho ukončit můžeš. Ale jestli doktor uzná že je zdravá tak je to dál na domluvě. Ale když řekneš, že ji chceš nechat ještě doma na doléčení tak si myslím že ti ho nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
9.6.23 08:33

Musíš se domluvit s lékařem. Ten rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41322
9.6.23 08:54
@Anonymní píše:

Tak pokud bude zdravá a doktorka ji uzná za dostatečně zdravou, aby šla do školy, tak tě čerpat dál nenechá :think: jakože by ona chodila do školy a ty byla doma a čerpala na ni očr? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
9.6.23 10:02
@Anonymní píše:

ukončuje lékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.23 10:21

@Keyllah malou bych do školky nedala, a já bych do práce nesla a nechala si jí ještě ty 4 dny doma dokud nebude úplně ok..

• Citovat
  • Upravit
41322
9.6.23 10:48
@Anonymní píše:
@Keyllah malou bych do školky nedala, a já bych do práce nesla a nechala si jí ještě ty 4 dny doma dokud nebude úplně ok..

Tak se domluv s doktorkou, že ti dcerka ještě nepřijde úplně ok a že by jsi ji ráda nedala doma doléčit a uvidíš, co ona na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
9.6.23 13:21

Domluv se s doktorkou. Pokud můžeš, nechala bych ji ještě doma. Zda ti i po dobrých výsledcích na doléčení nechá Dr OČR je asi na ní, ale já bych neřekla, že v tom bude problém. Taky jsem teď na OČR, od středy. Půjdu v pondělí do práce, OCR jsem si nechala ukončit k neděli, malý bude doma ještě celý příští týden. Kontrola ve středu. I kdyby dopadla dobře, stejně bych ho nechala do konce týden doma a ne hned do kolektivu. V ordinaci hned říkali, že si ho můžu nechat napsat na celých 9 dní, co je nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat