Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj, m takový problém, že od nastěhování do bytu se v kuchyni lepime k podlaze, nevim čím to je, už byla několikrát vytirana a pořád je to stejnéměli jste někdo podobnou zkušenost?
Co máte za podlahovou krytinu?Není to tím vedrem?
@Anonymní píše:
@Jančakecalka máme tuhle podlahu@Čičorečka
Vypadá to jako plovoučka,ale pokud to lepí,tak bych se přikláněla k linu.Známá má ted v kuchyni podobný problém,že jí lino jakoby lepí.Svítí jí na podlahu sluníčko,ale ikdyž ne,je podlaha teplá.
@Anonymní píše:
Ahoj, m takový problém, že od nastěhování do bytu se v kuchyni lepime k podlaze, nevim čím to je, už byla několikrát vytirana a pořád je to stejnéměli jste někdo podobnou zkušenost?
Tipuju na narušený povrch nějakou chemikálií a bude se to lepit pořád. Možná to někdo umyl něčím, co k tomu nebylo určeno. K
@Anonymní píše:
Tipuju na narušený povrch nějakou chemikálií a bude se to lepit pořád. Možná to někdo umyl něčím, co k tomu nebylo určeno. K
A vadí hodně když se ta podlaha umývala octem? Je fakt že my jsme ten byt dostali tehdy ještě špinavý po dělnících…ta podlaha byla fakt krutá a přítel aktivní a výstřel ji octem teď jsem si na to vzpomněla …
@Anonymní píše:
A vadí hodně když se ta podlaha umývala octem? Je fakt že my jsme ten byt dostali tehdy ještě špinavý po dělnících…ta podlaha byla fakt krutá a přítel aktivní a výstřel ji octem teď jsem si na to vzpomněla …
Octem by to být nemělo,já s tím čistím kde co,včetně podlahy občas a nikdy to nikde lepilo.
Ahoj, m takový problém, že od nastěhování do bytu se v kuchyni lepime k podlaze, nevim čím to je, už byla několikrát vytirana a pořád je to stejné
měli jste někdo podobnou zkušenost?