Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminky,
tak mam za sebou ultrazvuk ve 21 tt. Vše máme v pořádku až na to pohlaví, mělo to nožičky u sebe a prý to vypadá na chlapečka, ale že to nemám brát zatím vážně ![]()
Jak jste na tom byly vy? ![]()
Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli je to možné vidět i z klasického, malého ultrazvuku, nebo budu muset čekat do 30 tt? Děkuji a mějtě se krásně ![]()
@Biankaaa Tak pohlaví je taky v pořádku, jen nebylo vidět, ne? ![]()
6.dítko taky dělalo drahoty, dcerka měla skřížené nožky a ne a ne se hnout. Na velkém UZ jsem byla v nemocnici, tak jsem pak při další poradně poprosila svého MUDr., zda by nekoukl (stejně dělal UZ) a bylo jasno
Ale kdyby neměl MUDr. UZ v ordinaci, přežili bychom to i do toho 30.tt ![]()
Uplne to same jsem mela
..Taky nozicky u sebe, az ve 30tt se nam holka ukazala. Jinak na ten 3D.Se chodi do 30tt.Ja to nevedela a prosvihla ho ![]()
@fenny @fragola Děkuji
ja to totiž říkala minule mýmu gynekologovi, jestli mi to řekne a on ať si počkám do nemocnice na velký ultrazvuk a tam prostě trucoval
Na kontrolu ke svymu jdu pristi tyden, tak jestli ma cenu se ho vubec prave ptat, nebo cekat a cekat ![]()
@Andy27 tak to jsem také nevěděla, rekla mi, ze se uvidime ve 30 tt az. Chjo, ja prvorodicka, vim uplne prd ![]()
@Biankaaa Tak v poradně MUDr. popros, jestli by ti to neřekl
Riskuješ maximálně to, že tě slušně pošle do háje
Znáš to, líná huba, holé neštěstí ![]()
Mně to můj doktor sám nabízel někdy kolem 18. týdne, ale já jsem teda odmítla, chtěli jsme překvápko. A i z okolí vím, že s tím nebývá problém.
Nam rekl na velke UTZ holcicku, ale ze jw male procento, ze se plete, ze holcicky nejsou nikdy jiste, takze za tyden reknu svemu dr. at se podiva a potvrdi (reknu mu, ze si dr. na velkem UTZ nebyl zcela jisty). U nas problem neni, dival se mi uz minule, ale neslo to videt.
@elchirk Budeme na tom podobne…take jdu v pondeli ke svemu dr. tak se pokusim, aby mi to rekl. Drzim palecky, at se u vas postesti ![]()
Mě taky v 21tt řekl že to vypadá na kluka, ale není to průkazný..no a ted ve 23tt mi řekl že to je fakt kluk
i jsem to viděla
![]()
@sheli jelikoz si kloucka preju o trosicku vic, doufam, ze to bude stejne jako u vas tedy ![]()
Mně ve 20.tt doktor nejistě řekl, že holka, na další utz jsem šla až ve 35.tt a tam bylo krásně vidět klučičí nádobíčko ![]()
Tak jsem si říkala, že jsem si měla nechat překvapení jakou u první dcery…
@Biankaaa mi to teprve čeká. Jinak jsem taky zvědavá. Odhad pohlaví mám z 18 tt, tak se uvidí, zda se to potvrdí, či nikoliv ![]()