Ultrazvuk 6+2tt

31.1.22 12:44

ultrazvuk 6+2tt

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, zdali některá z vás neměla podobnou zkušenost jako já. Byla jsem minulý týden na ultrazvuku, podle všeho jsem měla být 6+2tt, na ultrazvuku byla ale jen dutinka a v ní doktorka prvně nic neviděla a poté zahlédla malou tečku. (touto dobou prý má být miminko větší a má prý být vidět srdeční akce) Samozřejmě mě zaplavily obavy, zdali je vše v pořádku a vše se vyvíjí jak má. Nemám ponětí, kdy přesně proběhla ovulace, takže nemohu říct, zdali byla v termínu nebo déle. Měl někdo podobnou zkušenost? Jsem pozvaná tento týden znovu, to čekání je nekonečné. Děkuji, ženy, za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
31.1.22 13:15

Rada: Nechodit na ultrazvuk tak brzo! :wink:
Zbytečný stres…mela jsem to stejně. Na začátku sedmeho týdne jen zloutkovy vacek, za tyden už srdce jako zvon :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
31.1.22 13:21

Mám dlouhé cykly a těhotenství o 2 týdny mladší, takže možné je všechno. Ale rada pro příště na kontrolu jít minimálně o týden později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
31.1.22 13:22
@Niccoletta píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, zdali některá z vás neměla podobnou zkušenost jako já. Byla jsem minulý týden na ultrazvuku, podle všeho jsem měla být 6+2tt, na ultrazvuku byla ale jen dutinka a v ní doktorka prvně nic neviděla a poté zahlédla malou tečku. (touto dobou prý má být miminko větší a má prý být vidět srdeční akce) Samozřejmě mě zaplavily obavy, zdali je vše v pořádku a vše se vyvíjí jak má. Nemám ponětí, kdy přesně proběhla ovulace, takže nemohu říct, zdali byla v termínu nebo déle. Měl někdo podobnou zkušenost? Jsem pozvaná tento týden znovu, to čekání je nekonečné. Děkuji, ženy, za podporu.

Také záleží, jak ma doktor kvalitní ultrazvuk. Taky jsem byla 6+2 a srdíčko sice už tlouklo, ale doktorka říkala, že ještě tluče pomalu, že to je úplný počátek srdeční akce. Takto na začátku je každý den velká změna. U syna jsem byla 5+4 jen dutina a 6+4 už krásné bijící srdíčko. Vyckej, držím palce :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.22 13:24
@Ivusska777 píše:
Mám dlouhé cykly a těhotenství o 2 týdny mladší, takže možné je všechno. Ale rada pro příště na kontrolu jít minimálně o týden později.

Když jsem volala na gyndu, že mám pozitivní test, tak mi sama sestřička vypočítala podle prvního dne poslední menstruace, kdy mám přijít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.22 13:28
@Umík píše:
Také záleží, jak ma doktor kvalitní ultrazvuk. Taky jsem byla 6+2 a srdíčko sice už tlouklo, ale doktorka říkala, že ještě tluče pomalu, že to je úplný počátek srdeční akce. Takto na začátku je každý den velká změna. U syna jsem byla 5+4 jen dutina a 6+4 už krásné bijící srdíčko. Vyckej, držím palce :).

Děkuju, že jste se podělila o Vaši zkušenost a za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
31.1.22 13:58

@Niccoletta tak nezbývá než čekat. Muže to byt tak i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
31.1.22 14:06

Měla jsem to podobně, taky si mě pozvali na 6+něco a srdíčko nebylo a ještě, že je to menší než by mělo být. Tak jsem šla 7+4 a to už srdíčko bylo a bilo :srdce: plod teda menší o pár dnů, ale dle ovulace mi to tak vycházelo. Bude to dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
31.1.22 14:57

Všechny 3 těhotenství jsem měla o 8-10 dnů „pozadu“ oproti termínu podle poslední menstruace. Při prvním cyklu si popravdě nepamatuju, jak dlouhý jsem měla cyklus, ale určitě o trochu víc než 28 dnů, při druhém bych řekla tak 33 dnů, při třetím dokonce 36 dnů (a cyklus těsně před otěhotněním byl dokonce 41 dnů). Ovulací si jistá nejsem. Při posledním těhotenství jsem měla na testu takového lepšího ducha / slabě pozitivní test asi 36. den a pěkně pozitivní test až 40. den.

Co to znamená „podle všeho“ jsem měla být v 6+2? Jestli je to „to všechno“ jen datum PM, tak buď zatím v klidu. ;) Zkus napsat, jak dlouhý máš cyklus, případně kdy ti vyšel pozitivní test. S takovým infem by někdo uměl poradit určitě líp. Já ani nevím, co má kdy na UTZ být. Je ale úplně klidně možné, že jsi prostě jen šla moc brzy a za týden bude jasný pokrok. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí