Ultrazvuk kluk nebo holka?

9
2.1.24 12:53

Ultrazvuk kluk nebo holka?

Zdravím maminky. Jsem celkem rozhozená. Minuly měsíc jsem byla na kontrole a doktor podle foto tvrdil, že jasný kluk. Jedině prej, že by tam byla šňůra. Dnes ve 25+3 kontrola a už tam nic kromě čárky neviděl a tvrdil na 80% holka. Bohužel nemám z dneška foto. Poradíte podle této?🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
2.1.24 13:03

To je hodně špatná fotka na pohlaví. Myslíš, že tam, kam ukazuje šipka je pohlaví? Neřekla bych, dle mého je to nožička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.1.24 13:05

@Anik6 Doktor právě na tuto říkal, že to vypadá na kulky, ale že to může být i ta šňůra. Ale dnes řekl, že holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
2.1.24 13:08

Fotka, kde je to jasný vypadá takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.1.24 13:10

@NikolaSe věřila bych dnešnímu ultrazvuku, mrne povyrostlo a uz bude lepe poznat, co cekas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
2.1.24 13:12

Já tam vidím kávové zrno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
2.1.24 13:14

A holka by vadila jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.1.24 13:15

@Atisia třeba preferuje kluka, já taky chtěla chlapecky :mrgreen: holčičku bych milovala úplně stejne, ale proste jsem tíhla víc ke klukům no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.1.24 13:18

Já už mám doma 4 letého chlapečka. :srdce: Za holčičku bych byla vděčná a upřímně budu ráda, že to bude zdravé. Jen ta nejistota, že vlastně teda nevím na 100% zda holka nebo kluk. Ve 25 týdnu a už mě láká něco nakupovat. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.1.24 13:21

@Amalthea Opravdu? A kde? Já to nerozeznám. Mrzí mě, že mi neudělal foto i dnes. Ale tvrdil, že vidí jen čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
2.1.24 13:26
@Tichošlápek píše:
@Atisia třeba preferuje kluka, já taky chtěla chlapecky :mrgreen: holčičku bych milovala úplně stejne, ale proste jsem tíhla víc ke klukům no.
:?. Člověk míní…
Mě řekni asi. To mi výrazně pomohlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Nedávala jsem tomu velkou váhu. Kamarádce slibovali kluka i při příjmu. No a co mají? Holku. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16296
2.1.24 13:36
@Atisia píše: :?. Člověk míní…
Mě řekni asi. To mi výrazně pomohlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Nedávala jsem tomu velkou váhu. Kamarádce slibovali kluka i při příjmu. No a co mají? Holku. :mrgreen:

Jistota je stejně vždy 100% až s porodem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
2.1.24 13:46
@Dahlia0409 píše:
Jistota je stejně vždy 100% až s porodem :mrgreen:

Přesně.
Občas stačí obyčejná intuice.
Mě se třeba stalo…
Měla jsem velkou potřebu mít hodně neutrálních věci (kdyby náhodou). Oběd ala jsem body v mentolové barvě a doma jsem zjistila že tam jsou růžové proužky. Spousta věcí co jsem si síla byla třeba modrá ale spis holčičí. Nebylo to úmyslně, naschvál nebo tak. Ono to tak prostě vyšlo. No a když mi pustila červená do šedé a byla z toho růžová. Málem mě Švihlo :zed: :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.24 14:44
@Atisia píše:
Přesně.
Občas stačí obyčejná intuice.
Mě se třeba stalo…
Měla jsem velkou potřebu mít hodně neutrálních věci (kdyby náhodou). Oběd ala jsem body v mentolové barvě a doma jsem zjistila že tam jsou růžové proužky. Spousta věcí co jsem si síla byla třeba modrá ale spis holčičí. Nebylo to úmyslně, naschvál nebo tak. Ono to tak prostě vyšlo. No a když mi pustila červená do šedé a byla z toho růžová. Málem mě Švihlo :zed: :mrgreen: :mrgreen: :P

A máš nakonec holčičku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35834
2.1.24 16:38

Řekla bych spíš holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...